Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

z szafy OLiwki :-)

Polecane posty

ma do sprzedania sporo ciuszków dla dziewczynki w rozmiarze od 56-duże 74. Ciuszki są super jakości i w super stanie. Nie zniszczone bez dziur i plam, nie wyblaknięte. Wyprane i wyprasowane po 1 dziecku i w domu w którym się nie pali. Jeśli ktoś jest z Warszawy można przyjechać i obejrzeć. Ciuszki są znanych i lubianych firmtj. Mothercare, Early Days, H&M, Baby club, Coolclub, Cherokee itp. Jeśli kogoś nie interesuje temat proszę nie komentować i wpisywać obraźliwych i durnych postów!!! Ubranka można obejrzeć i kupić jak się ktoś obawia na : http://szafa.pl/profil/digi21/sprzedaje_lub_wymieniam

Gość ile załozysz jeszcze
nowych tematów? Wyobraź sobie, że każdy tak robi, to byłby tu tylko ogłoszenia. Pierwszymi aukcjami, gdzie podbierałaś ciuszki, zniechęciłaś wszystkich na kafe i nikt ci tu nic nie kupi. :p

a nie przyszło ci do głowy, że już sporo ma kupiło u mnie ciuszki!!!! Czemu wy tu jesteście takie zgryźliwe???? tu wiele tematów się powtarza. Chce te ciuszki sprzedać bo chciałabym za ta kasę kupić nowe małej, czy to źle? Ile razy ma się jeszcze tłumaczyć, że tamta aukcja była zrobiona konkretnie pod 1 osobę i to na jej życzenie, k..... wy zaraz myślicie, że chcę kogoś oszukać!!!! z góry zakładacie że kombinuję.

Karolin_ka a tobie to chyba troszkę kultury brakuje!!! Sama kombinujesz z nickami jak nie powiem kto

Gość :):)..........................
Nuno27, wszyscy juz maja cie dosc,skoncz z tym handlem i przestan wklejac te linki i zakladac tysieczny topik!!!!!!

Gość piękne ciuszki
tylko jak je kupić? nigdzie nie ma cen

Gość jak wyzej
też jestem ciekawa ile kosztują? sprzedajesz wszystkie razem czy z osobna?

Gość ona sprzedaje niby calosc
ale jak juz chcesz kupic to okazuje sie, ze ponad polowe z tej paki sprzedala pojedynczo :D I zostaja za ta cene jakies same szmaty

jak to nie ma cen wystarczy kliknąć zdjecie na szfa.pl i tam się pokazuje wszystko. Do Karolin_ka dziewczyno weź się w głowę stuknij kilka razy i nie groź mi!!! dobrze

jak to nie ma cen wystarczy kliknąć zdjecie na szfa.pl i tam się pokazuje wszystko. Do Karolin_ka dziewczyno weź się w głowę stuknij kilka razy i nie groź mi!!! dobrze

Gość o ja cie:D:D:D
przeciez to ta oszustka co sprzedaje niby cala pake a potem sprzedaje innym na sztuki rzeczy z tej aukcji:O nic u niej nie kupujcie bo pewnie nic wam nie wysle:O wyniosla sie z allegro bo jak widac tam juz ja znaja i nie nabieraja sie na takie numery:O

Gość o ja cie:D:D:D
a osoby o nicku "piękne ciuszki"i "jak wyzej"to nikt inny tylko autorka:D:D:D

uczepiłyście się jednego wątku i się trzymacie jego pazurami!!!!!. Mam już tego dość takie jesteście wszystko wiedzące i prawe a posty piszecie w stylu usunęłam dziecko i nie żałuję..... itp porażka. Ja nikogo na forum nie obrażam i nie wyśmiewam i nie opluwam wulgaryzmami a wy co tylko wy......laj, ku.....wa i jeszcze wiele innych . Porządnych ludzi się czepiacie. Do normalnych mam: ubranka sprzedaję na sztuki w szafa.pl

Gość no prosze prosze
a ile jeszcze takich tematow zalozysz?ile co?? sprzedajesz tandete,nikt tego nie chce kupic,oszukujesz na allegro...sama sobie odpowiedz czemu wkurwiasz innych :O

to ja nie wiedział, że ceny widzą tylko zalogowane użytkowniczki. Do tych co myślą że oszukuję , mam nadzieję że kiedyś tez tak was ktoś oskarży, bo niestety się bardzo mylicie. Najlepiej oceniać ludzi bez ich poznania prawda. Mam kilka mam które kupiły ode mnie ciuszki nawet bez allegro i nikogo nie oszukałam do Waszej wiadomości, poza tym wystarczy poczytać opinie na allegro o sprzedawcy, a nie głupoty pieprzyć na prawo i lewo. Jeśli ktoś normalny jest zainteresowany ciuszkami niech pisze do mnie maila na edyta_zaw@wp.pl, bo na tym forum to kompromitacja jest i chamstwo.

Gość jejku to znowu
Ty czemu nie wystawisz na all? to jest 50 mam a tam twoja aukcje zobaczy 5 tys ludzi

Gość no prosze prosze
Nuno masz racje, kompromitacja jest na tym forum - w twoim wydaniu:D:D:D:D:D

Gość nie ma na
allegro

Gość nie ma na
ery

Gość bajery
wystawisz?bo czekam

Gość PlosiakPepa
Wystaw to na allegro i pierdol te durne idiotki z kafe. Durne, zazdrosne, wredne pindy.

Gość skoncz juz!!!!!!
jezuuuuuuuuuuuu :Oty kobieto jestes niereformowalna!!! jeszcze jeden twoj post dotyczacy handlu tymi szmatami a pisze do aministracji forum!!! jak dostaniesz bana a zawsze to wreszcie bedzie spokój!!!!! ostrzegam wklej linka do allegro a zniszcze cie tam bo mam tam swoje kontakty:O radze ci potraktowac ten post serio!

Gość PlosiakPepa
Mi też ostatnio pisały, że mam szmaty, a jednak klienci się znaleźli. Nie przejmuj się- baby są wredne.