Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

z szafy OLiwki :-)

Polecane posty

Gość chyba az tak zainteresowani
jednak nie byli:) Nuno - daj juz sobie spokoj z tym sprzedawaniem - schowaj ciuszki do szafy - moze przydadza ci sie jeszcze:)

Gość ile wynosi cena minimalna???
Kolezanka podbila ci do 86 zl i nikt nie przebil juz - nie dziwie sie. Ile ty chcesz za ta paczke? Kobieto, za ta cene w zyciu tego nie sprzedasz. Opanuj sie bo twoje chciwosc przerasta juz wszystkie handlary na allegro :D Znowu wystawisz te ciuchy i zalozysz nastepny topik? :D:D:D:D

Gość jejku-ile ty chcesz za
te zestawy????????????????????????

Gość no to ile?
?

Gość ile,ile
ile :O 150zł

Gość cos ta twoja podstawiana
kolezanka nie moze sie zdecydowac kupic?nie kupic?

Gość powinnas sprzedawac
NA SZTUKI!!

na aukcji nie licytowały żadne podstawione osoby, przestańcie wietrzyć wszędzie oszustwo, jakąś obsesję macie. Centa tego zestawu to 110 zł. Co do sprzedaży na sztuki to tak zrobię. Wbrew temu co piszecie, już sporo ubranek sprzedałam.

to są ciuszki po Twoim dziecku? ile Ty tego masz ? bo już sprzedajesz dobre kilka miesięcy

Gość kaszalotjeden
Ładne te ciuszki ,właśnie pokazałam siostrze będzie licytować.Atymi tu co tak jadem plują to się nie przejmuj ,siedzą na kafe i smędzą ,zazdroszczą ci :)

Gość DNO!!!!!!!
dziffnE...osoba - t...s - ktora wycofala sie z licytacji,zaraz potem licytuje ponownie....no kurwa, jak to? AUKCJA JEST USTAWIONA NA BANK!!!! ZGŁASZAM NARUSZENIE DO ALLEGRO!!!!

Gość kaszalotjeden
Ja też sprzedaję różne niepotrzebne mi już ciuszki ale swoje i rodzinki,po prostu porządki w szafie.Za to mam na nowy ciuch czy extra kosmetyk :) Jak widziałam ostatnio panów niby z PCK (naklejka na samochodzie wydrukowana ,bez żadnych pieczątek)którzy zabierali worki z ciuchami niby dla biednych ,powiedziałam że więcej cwaniaczkom nic nie wystawię .BO TO SAMOCHÓD Z CIUCHOLANDU BYŁ !!!!!!!!!!!!

Gość kaszalotjeden
Może tego że u nich na aukcjach nikt nic nie kupuje . Masz ładne te ubranka:)

właśnie tego bym nie chciała - trafić na ciuszki z lumpa. Cwaniaków nie brakuje co kupują wszystko co sie da w lumpie a następnie sprzedają na allegro jako po swoich dzieciach

Gość kaszalotjeden
No i co z tego ?????? Kupuj w sklepie i po sprawie. Jak ja swojemu dziecku kupiłam masę ciuchów w ciucholandzie i są jeszcze w super stanie to co mam z nimi zrobić?????? I jeszcze jedno ,choć z lumpeksu to moje dziecko zawsze było świetnie ubrane :)

Gość kaszalotjeden
Koleżanka też kupuje na allegro dla siebie i synka ,wcześniej unosiła się honorem i 60 zł na jedne badziewiaste śpiochy ala markowe potrafiła wydać 506 razy w mies.i jest to mądre ???????? A w ciucholandzie też musisz się naszukać więc nie potępiaj tych co sprzedają

Gość kaszalotjeden
5-6 razy miało być :)

nie mówie że rzeczy z lumpa są złe. tylko jeśli ktoś twierdzi że to po jego dziecku to oczekuje że tak faktycznie jest. jak będe chciała z ciucholandu to sama umiem iść i coś wyszukać

radziłabym wpierw zobaczyć a potem osądzać. Ciuszki sa po 1 dziecki

jak ktoś nie wierzy to jego sprawa. Ja nie jestem cwaniakiem i nie oszukuje, jaki miałabym w tym interses? W ciucholandach nie kupowałam, ale nie mam nic przeciwko nim, jeśli tylko rzeczy są w dobrym stanie.

Jordan.pl czy mam Ci akt urodzenia dziecka zamieścić?. Moja córka ma na imię Oliwi i ma 13 miesięcy

aha i do DNO!!!!! Kobieto co ty chcesz zgłaszać i na jakiej podstawie?????

DNO!!!!! przestań niestworzone historie i ideologie wymyślać, zastanów się co miałabym zyskać na takim ustawianiu aukcji, jeśli nawet dana cena nie przekracza minimalnej????? możesz mi odpowiedzieć?????

ale ja lubię czytać posty z kafe ;-) tylko nie mogę zrozumieć tego jak ktoś może obrażać innych bez powodu i nazywać oszustem?!!