Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczekPP

gdzie kupić bieliznę korygującą w Warszawie?

Polecane posty

Dziewczyny znacie adresy jakiś sklepów? W internecie pełno ofert ale żaden sklep nie prowadzi sprzedaży w Warszawie, przynajmniej nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc.

ta.. stanik push up, gorset odchudzający, bielizna modelująca pośladki a potem rozebrać się wstydzi lub jak to zrobi to wygląda zupełnie inaczej...

Gość drasna
gosiaczekPP - nie przejmuj sie tymi debilami pod tobą. Również jestem Ciekawa jeśli chodzi o sklep w wawie. Bazinka - dziewczyno narazie to ty płaczesz. Nie wchodz na takie tematy bo takie osoby jak ty zasługują na liścia w twarz. Levviatan- ta pan idealny sie odezwał x) pewnie masz kompleksy co do tego co masz miedzy nogami.... i na dodatek chyba zniewiescialy skoro wchodzi na damskie topiki. żal mi jakieś dzieci .... po 17 lat. .......................................................................................

Gość Sylwia231
A czemu się skupiasz na Warszawie? Zerknij po sklepach internetowych, ja kupowałam ostatnio tutaj http://ekskluzywna.pl/bielizna-korygujaca świetny komplet jednoczęściowy taki beżowy, jestem bardzo zadowolona, a wyszło taniej niż w tych drogich butikach.