Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jansee

Możliwa ciąża??

Polecane posty

Gość laurencja22
wiem wiem, że jeszcze mam czas dlatego nie nalegam... czekam aż On też zechce :) chociaż nie ukrywam, że czasem bywa to trudne i to bardzo

Gość jansee
nadzieja82, a może mierzysz temperaturę? bo potrzebuję małego eksperta w tych sprawach

Gość nadzieja82
jansee tak mierzylam ale dlugo dlugo juz nie przestalam bo juz ni mialm sily i z mezem jakos zbvytnio juz sie nie staramy co ma byc to bedzie

Gość jansee
bo ja się właśnie zastanawiam, czy jak ja mierzyłam przez 2 lata i moja temperatura teraz w II fazie cyklu utrzymuje się na takich samych wartościach jak w tych wcześniejszych cyklach w II fazie to czy może to oznaczać,że nie ma we mnie żadnej fasolki. Tak sobie myślę, że chyba jakbym była w ciąży to ta temperatura w II fazie cyklu byłaby nieco inna niż we wcześniejszych cyklach. Byłaby zdecydowanie wyższa, niż normalnie?? Niż we wcześniejszych cyklach...bo teraz oscyluje mierzy 36,5, a 36,6, czyli tak jak w poprzednich cyklach

Gość laurencja22
za bardzo się na tym nie znam ale z tego co czytałam o temperaturze wychodzi , że jakbyś była w ciąży to miałabyś podwyższoną ... więc spokojnie.

Gość nadzieja82
tak zdecydowanie moilabys podwyzszona tem

Gość jansee
też tak mi się wydaje, ale zobaczymy :) he

Gość laurencja22
dokładnie zobaczymy jak to będzie :) życzę Tobie aby wszystko było po Twojej myśli...

Gość jansee
oj, kurczę zaczynam się rzeczywiście zastanawiać, nie bardzo mi to będzie na rękę, tym bardziej, że zbyt długo się nie znamy...

Gość laurencja22
spokojnie! nie denerwuj się... musimy poczekać na termin okresu a stres tutaj nic nie pomoże

Gość tisani
witam Kochane prawdopodobnie jestem w ciązy nie mam okresu,mam dolegliwości i bolą mnie jajniki ale byłam ostatnio na usg z powodu nerek i czy jest to możliwe zeby lekarz tego nie wykrył?? POMOCY!!