Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurencja22

dziwny ból. co to może być?

Polecane posty

Gość laurencja22

Witam wszystkich. Tak jak w temacie... od paru dni boli mnie podbrzusze i dół pleców. Do terminu okresu zostało jeszcze 5 dni. Dziwnie się czuję bo nie mam pojęcia co to może być. Kochałam się z facetem wiele razy w tym miesiącu bez zabezpieczenia ale zawsze był to stosunek przerywany i w dni (prawdopodobnie) niepłodne. Więc ciąże raczej wykluczam... Jak myślicie co to może być? Z góry dziękuje za pomoc.

Gość laurencja22
up

Gość czarna72
Mysle, ze to zwiastun zblizajacej sie miesiaczki, wyluzuj, nawet tydzien przed tak moze byc:)

Gość laurencja22
nie stresuje się tym ale dziwnie się czuję bo nigdy tak nie miałam... chyba się starzeje :) czekam do 2 stycznia i się okaże

Gość jansee
Ja też tak często mam, więc można to zaliczyć do objawów okresu, a jeżeli wcześniej tak nie miałaś to zwróć uwagę jakie mamy temperatury na zewnątrz może co nieco przeziębiłaś

Gość laurencja22
bardzo możliwe ze to jakieś przeziębienie... ciąży nawet nie biorę pod uwagę chociaż życie płata nam czasem różne figle... niby powinno się brać każdą opcję pod uwage ale nie tym razem :)

Gość ftyty
ból podbrzusza promieniujący na plecy (dół pleców), to standardowe objawy zapalenia przydatków (jajników)..przerabiałam to kilka razy...okropność....gin przepisuje w tym przypadku antybiotyki dopochwowo..

Gość no prosze prosze
ja tak mialam na poczatku ciazy gratulacje:)

Gość blabliczka kochana
ciazy nie bierzesz pod uwage ale nie uznajesz za zasadne sie zabezpieczac....gratulujemy głupoty zycze ci ciazy i pieknego bobaska:D:D:D:D:D

Gość laurencja22
ci ąży nie biorę pod uwagę bo ta opcja jest mało prawdopodobna. Ale jakby okazało się że będe Mamą to będe szczęśliwa więc dziękuje za te życzenia :)

Gość laurencja22
no prosze prosze - mogłabyś dokładniej określić? tzn.miałaś tak jak już wiedziałaś że jesteś w ciąży czy jeszcze przed terminem @ ?

Gość naona,,,
a może to jednak ciąża?

Gość laurencja22
odrzucam ciążę ponieważ mimo ze kochałam się bez zabezpieczenia... to zawsze był to stosunek przerywany i w dni niepłodne!