Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzmi

oddzielnie w sylwestra

Polecane posty

Gość dzmi

ja i moj partner jestesmy ze soba od ponad roku. na poczatku nasz zwiazek wygladal roznie. //teraz kiedy wszystkosie ulozylo on wyjezdza ze znajomymi ze studiow na sylwestra w gory(studiujemy w innych miastach). boli mnie to ze nie spedzimy razem tego wyjatkowego wieczoru a co najlepsze on uwaza ze to nic zlego i to zwykly wypad na narty ze znajomymi a sylwester to zwykly dzien. tymczasem on bawi sie swietnie w gorach a ja zostalam w swoim rodzinnym miescie z winnem przed telewizorem. a wy tez spedzacie sylwestra odzielnie? czy to jest normalne?

Gość dferwerw
a czemu nie zaprosil cie na ten wyjazd? pewnie inne osoby zabieraja swoje polowki. bez sensu ten twoj fcaet.

Gość czy to na pewno twój
partner?

Gość dferwerw
oki moze nie chodzi o sylwka ale powinien ja "wkrecac" w towarzystwo swoich znajomych bo nawet jak razem studiuja to tworza sie paki i mysle ze inne osoby jak maja zabieraja swoje połowki i tyle.

jest wyjątkowy, bo wchodzi się w nowy rok.mysle,ze to bardzo fajny wieczor, nie lubie całej tej otoczki czyli własnie balu, czy jakiś mega wielkich imprez ale spędzić ten wieczór z przyjaciółmy czy własnie z chłopakiem

my tez spedzamy osobno.mieszkamy razem,przyjezdzaja znajomi i chca jechac do duzego miasta obok nas na rynek.bedziemy tam nocowac u innych znajomych.on nie chce i sie cieszy,ze nie naciskam na wyjazd z nami:P

Gość dziewczyna chce być z partnere
m w taki wieczór a on to olewa to znaczy , że i ją olewa i koniec i kropka

Gość dzmi
inni jego znajomi zabrali swoje polowki a jaksie okazalo on bedzie tam jedyna osoba bezpartnera. jego giry jego znajomi i jego paczk

Gość dzmi
ja uwazam zeto jest wyjadkowy wieczor. nawet jak wyrzucisz kalendarz i wylaczysz tv to w miescie bedzie widac zakozganyzh bawiacych sie ze znajomymi i chocby fajerwerki

Gość dzmi
ogolnie jest swiadomy tego ze mi to nie odpowiadai jestem na niego zla, teraz musze tylkowymyslic jak ssama bawic sie w tego sylwestra tak zeby on zrozumial ze nie jest mi potrzebny i mial wyrzutysumienia

Gość dzmi
chyba tak bede nusiala zrobic innego wyjscia nie ma zeby sie nanim odegrac

Gość nie moge jaka ty jestes
beznadzijna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zamiast kopnac od razu takiego faceta w dupe ty kombinujesz jak sprawic zeby mial wyrzuty :/ jestes nienormalna czy co?Jesli jestescie ze soba rok i facet juz cie tak traktuje to nie rozumiem co ty z nim robisz.Zaloze sie ze ma cie tylko od bzykania jak mu sie zachce i robi sobie co chce bo wie ze i tak go nie zostawisz no bo zakochana jestes w palancie.Szkoda slow na takie baby. SZANUJ SIEBIE TO INNI TEZ BEDA CIE SZANOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U ciebie brakuje pierwszego wiec o drugim zapomnij!!!!!!!!!!!!Tyle w tym temacie,spadam stad bo nie moge zniesc takich durnych panienek jak ty.

Gość dzmi
i tu sie mylisz. po takiej jednej akcji nie mozna odrazu oceniac ludzi,

Gość matacz ,,,....
jestes jak mysle tylko odskocznią , zapchajdziurą łaczy was tylko z jego strony patrzac brak posiadania innej kobiety , jak tylko sie takowa pojawi bedziesz ta druga do póki tego nie dostrzezesz - bedzie to ciagnoł jak długo sie da ! Odetnij go od sexu , a w mig odejdzie

Gość kolejny dowod ze facet to swin
a co on ci mowił w ogóle, dlaczego cie nie zabrał skoro wszyscy jechali ze swoimi połówkami?? totalny bezsens, po takiej akcji powinnas go skreslic ma w dupie wasz zwiazek, wazniejsza paczka znajomych od wlasnej dziewczyny, to na huj w ogole z Toba jest?????

Gość kilimonikałok
bardzo prosta odp. jedzie tam z i to ze swoja dziewczyna, bo Ty chyba nią nie jesteś (tak na powaznie Cię nie traktuje)

Gość matacz ,,,....
jak to na chuj ? dla sexu - kogos stukac musi :)

Gość fitella100
ok, jego znajomi jadą z połówkami, więc co, on się ciebie wstydzi?

Gość dzmi
tez mysle ze faceci to chuje. a wiec inni pojechali ze swoimi polowkami bo oni wszyscy tworza jedna wielka paczke znajomych. ja znam z tych ludzi 2 osoby. i on twierdzi ze chcial zebym z nim jechala ale po pierwsze nie bylo juz miejsc a po drugie nie ci znajomi

Gość dzmi
a co do seksu i zdradzenia mnie,nie ten typ czlowieka. chociz jak mowia nigdy nic nie wiadomo

Gość kilimonikałok
kobieo przejzyj na oczy jestes tą druga, aon sylwetrsa bedzie spedzał ze swoją dziewczyna...prostrze to byc nie moze

Gość matacz ,,,....
sciema - skoro wszyscy jada z połówkami to jak on tam sie odnajdzie ? gdzie bedzie spać , u jakiejs pary w pokoju ? jako trzeci na łózku ? Bo na dostawce wszak oboje byscie sie zmiescili - wiec niech nie pitoli , ze nie ma miejsca ! Dla dwóch miejsca moze sie nie znalesc , ale dla jednego?

Gość dzmi
juz kiedys mial taka kwarantanneon sexsu jak sie nabawilam torbiela na jajniku z powiklaniami. wiec to nie sex .laczy nas cos wiecej, tylko ze ten sylwester mnie dobil i jego myslenie

Gość matacz ,,,....
dzmi a co do seksu i zdradzenia mnie,nie ten typ czlowieka. --------------------------------------- taaaaakkkkk? a to dlaczego ?

Gość fitella100
a może on wśród swoich znajomych uchodzi za singla? Gdybym miała nie zabrać ze sobą swojego faceta, na pewno miałabym jakiś cel

Gość matacz ,,,....
co ? co was łaczy ? bo jak widze nawet nie łózko

Gość dzmi
z tego co wiem jada tez jacys jego koledzy sami

Gość matacz ,,,....
nooo czyli nie wszyscy jadą z polówkami ...

O matko jak to czytam to nie wiem czy smiac sie czy płakac. Czemu wy dziewczyny (niektore|) jestescie takie naiwne??? Facet jedzie sam na sylwestra super sie bawic w góry, ma w dupie,ze jego dziewczyna zostaje przed telewizorem, a wam wystarcza wymowka,ze nie ma miejsc i ze zna tylko 2 osoby :/ Luuudzie:/ Nie zobaczylby mnie juz wiecej na oczy taki przegrany gosc:)