AnuŚ113 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Witam was!Może wy pomożecie...biorę tabl.anty już prawie rok i nigdy mi cię coś takiego nie zdarzyło-miesiąc temu 2 dni po krwawieniu wystąpiło plamienie jednodniowe brązowego koloru.Nie przejęłam sie ale w tym miesiącu sytuacja sie powtórzyła.Mam ciągle bóle podbrzusza kłuja mnie jajniki...może któraś z was miała podobnie?Z góry dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnuŚ113 0 Napisano Grudzień 29, 2010 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romanow 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Naoglądały sie Drzyzgi i teraz będzie wykwit tematów o tabsach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnuŚ113 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Nikt cię nie prosi o odpowiedz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia!!Zajmij się czymś lepszym niż dogryzanie komuś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Grudzień 29, 2010 jesli zaraz po okresie w nastepnym dniu mialas to cos brazowego to tylko koncowka okresu. Ja tak mam co miesiac 2 dni okresu, 3 dzien wydzieliny brazowej. Jest to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach