Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

gardzę kobietami, które nie mają w szafie ani jednej pary szpilek

Polecane posty

seksowna i pewna siebie kobieta lubi i nosi wysokie obcasy. mam wsrod swoich znajomych takie dziewczyny, których nigdy nie widziałam nawet na niskich obcasach. ja wiem, ze wy się bedziecie tlumaczyc, ze to wygoda i nie jest dla was najwazniejszy wygląd. bzdury! kazda kobieta chce wygladac pieknie. wtedy nie ma problemu ze znalezieniem faceta i ze zdradami. jestescie po prostu za leniwe i brak wam klasy (oczywiscie mowie do dziewczyn z "butowym płaskostopiem")

Gość Amanda 0
ja sobie wbijam szpilki w du.pe

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Amanda widzę, że chcesz się chyba bardzo dowartościować. Ciekawe dlaczego? Może to Ty jednak jesteś jakimś pasztetem z oną tapety na twarzy???? Nie każdy może chodzić w szpilkach, a to że takimi kobietami gardzisz znaczy, że jesteś pustakiem i tyle!!!!

Gość Fanka__Tolkiena
:D 'gardzę' to chyba za duże słowo, nie sądzisz?

sama masz siano we lbie. to co napisalas o mnie swiadczy tak naprawde o twoim pustostanie w zabloconych glanach. prawda w oczy kole?

Amando człowiekiem nie gardzi się tak błahego powodu! Jesteś nad wyraz mało rozwinietą istostką i nie dziwne że ludzie uważają Cię za pustą dziewoję!;D

Gość hehehehehehehehhehe
jak zwykle przerwa od szkoły = durne tematy, pozdrawiam serdecznie :D

Gość pwonikawe
manda lepiej zdjęcie dobrze wklej":D

jatrzysz na mnie ze gardze butowym plaskostopiem a sama uskuteczniasz dokladnie to samo. dyskryminujesz osoby na obcasach! czyli chyba z tego co piszesz mozna wywnioskowac, ze sama jestes pustakiem!

Gość hula hoooop
a ja uwielbiam szpilki , ale ich nie nosze bo moj fact jest mniej wiecej mojego wzrostu, i w szpilkach jestem od niego wyzsza, a tego "nie zniese" :P i co ty na to amando o ?

Gość sztywność antymózgowa
życie weryfikuje takie sprawy jakby z automatu nawet na Onecie znakiem rozpoznawczym strony dla kobiet jest pantofel na szpilce :) więc, kobiety potrafiące chodzić na szpilkach pracują w biurach, są asystentkami lub dyrektorkami w firmach a kobietom w płaskich adidasach pozostaje praca w sklepie obuwniczym lub w fabryce przy produkcji butów :)

Gość hehehehehehehehhehe
jak można w ogóle kimś gardzić z takiego powodu, może ci się nie podobać ale gardzić? mądra jesteś?

popieram cię sztywność :) wszystkie kobiety sławy i wielkiej klasy noszą szpilki, a wy na plaskim noscie sobie glany i myslcie sobie co tam chcecie :D

Gość hehehehehehehehhehe
jezu ja nie wiem jak trzeba byc ograniczonym żeby myśleć że istnieja TYLKO wysokie szpilki i ewentualnie glany czy adidasy. Toż to nawet za gierka tak nie było, a teraz?:D czasem sobie zaglądam na kafe na takie durne topiki żeby się pośmiać czego to laski nie wymyślą luuuuuudzie

sztywnosc to amanda- widac po stylu pisania, ale pustak!

heheheheehehe czytać nie umiesz? przeczytaj sobie jeszcze raz moją pierwszą wypowiedz :o

poza tym amando co ty wiesz o modzie skoro teraz \ do mody wchodza kaczuszkia nie szpilki?? Widac nie ma pojecia na ten temat. Gwiazdy itd nosza to co modne a nie szpilki, pusta lalo;/

jak wy temat , ktory był przenosnią, traktujecie doslownie to współczuje i nie mamy o czym rozmawiać :o a tak nawiasem. szpilki nigdy nie wyjda z mody :o

Gość hehehehehehehehhehe
czytam słoneczko czytam: "wtedy nie ma problemu ze zdradami" "jesteście po prostu zbyt leniwe i brak wam kasy" "gardzę takimi kobietami" i w głowę zachodzę jak ty mogłaś (jeśli) choć ze dwie klasy skończyć z takim tokiem myślenia. Ale pozdrawiam Cię serdecznie mimo wszystko, bo nie mam w zwyczaju złościć się na ludzi głupitkich jak but właśnie:) wszak to nie ich wina że się tacy urodzili:) A na marginesie to ja w różnych butach chodzę, w zależności od okazji, szpilki też lubię:)

no i chyba jasno widac, ze temat kieruje do dziewczyn, ktore nigdy obcasa nie założyły. cytuję "których nigdy nie widziałam nawet na niskich obcasach." jaki zaaal. wracajcie do podstawowki i nauczcie się czytac :o

Gość hehehehehehehehhehe
o widzę jeszcze że mamy hasełko właśnie z podstawówki ewentualnie gimnazjum "jaaakiii żaaaal" hehehe, dobre....oj mamusia się nie przyłożyła do wychowania.

Gość sztywność antymózgowa
jeżeli jeszcze nie zrozumiałyście tego co napisałem to powtórzę dla dobra kobiet : możesz mieć pięć fakultetów i znać trzy języki obce ale jeżeli nie potrafisz się poruszać w szpilkach jak Marlena Dietrych lub Grażyna Torbicka to żaden facet nawet kijem nie ruszy a pracę znajdziesz w szpitalu jako salowa :)

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość hehehehehehehehhehe
masakra:O flustrat na flustracie i flustratem pogania:O Na serio współczuję tu niektórym, no ale co zrobić:)

sztywnośc Amando;/d

Gość hehehehehehehehhehe
deperado no co się dziwisz. Przecież takie pierdoły piszą tylko flustraci, których albo właśnie nikt kijem nie tknie albo w ogóle nie mają wiele komukolwiek do zaoferowania i nawet 20 cm szpilki mogą sobie wsadzić jedynie. Nikt normalny, szczęśliwy, zadowolony z życia nie przejmuje się takimi pierdołami a już na pewno nie gardzi ludzi z jakiegoś tam głupiego powodu. No ośmiałam się trochę, jak to mówię wszechświat i głupota ludzka nie zna granic, spadam do filmu:)

Gość hehehehehehehehhehe
tak amando, przyznaję rację, pomyliłam się - gardzisz mną teraz?:) bo już się boję brrrrrrr......weź dziewczyno zajmij się czymś normalnym albo dalej przelewaj swoje kompleksy na forum:D

Gość Balooooo
O Jezu znowu topik tej pustej amandy..już na innym udowodniłaś swoje bezmózgowie więc co ty tu jeszcze robisz? Ps. odnoszę wrażenie, że jesteś prostytutką:)