Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czarny nick też

***********jakie dodatki do malej czarnej???********

Polecane posty

Gość mam czarny nick też

kupilam niedawno krotka, czarna, satynowa sukienke i nie mam pojecia jakiego koloru kupic do tego np torebke, .... pomozecie?

Gość mam czarny nick też
ciemne blond wlosy i jasna karnacje

ja ubrałabym do tego zajebiście czerwone albo różowe buty a reszta czarna, rajstopy oczywiście cieliste lub grafitowe, torebka również czarna albo jeśli suknia nie jest bardzo elegancka to kolorowa z elementem koloru butów. Co do bizuterii to już zależy od fryzury, długości włosów i przede wszystkim tego jak wygląda góra tej sukienki :)

tak naprawde do czarnego wszystko pasuje. zalezy na jakie okazje bedziesz ja ubierac. nie na wszystkie wypada ubrac do malej czarnej czerwone szpile, ale na luzniejsze impry jak najbardziej.

czerwona torebka ok, ale kolczyki to naturalne delikatne albo bez (zalezy od fryzury) Ja do takiej strojnej góry nie założyłabym nic na szyję a jeśli fryzurę będziesz miała jak ta modelka to małe perełki lub cyrkonie/brylanty wkręcane ( w kazdym razie nic dużego) Czerwona torebka jako akcent stroju nie musi mieć powiązania kolorystycznego tak jak chciałaś z czerwonymi kolczykami , bo może to wyglądać tandetnie). Reasumując cała na czarno + czerwona torebka biżuteria oszczędnie:) może być też ładna bransoleta :)

Gość mam czarny nick też
no gora jest troche inna- prosta. dzieki :)

Gość zenobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak jestes blondynka to raczej srebro..lub złoto.. chyba ze masz ciemne oczy i blond to wtedy pasuje czerwień

szkoda ze tak mało mówią o tym jak kobiety w ciązy spedzają sylwka..w co sie ubrac itp;)

Gość mam czarny nick też
a jakie buty? takie kryte czy sandalki na obcasie? hm

beda pasowac i takie i takie. Ale ja bym ubrała kryte z paseczkami przez nogę. Takie finezyjne.

Gość masia.
torebka - kopertówka w delikatnym różu i buty tego samego