Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkwdjkd

Od pewnego czasu czuję że śmierdzę starymi ludźmi

Polecane posty

Gość lkwdjkd

Bez obrazy _ ale naprawdę nie wiem co sie ze mną dzieje... Myję się często i dokładnie,używam pachnących kremów,balsamów ogólnie kosmetyki mam w porządku.Ciuchy również noszę czyste, głowę myję codziennie.A jednak czuję że smierdze... Nie wiem czym to jest spowodowane:(

Gość Stylistka Sweet Kitty
widocznie masz raka i sie rozkladasz od srodka, idź na badania czym predzej !!!!!!!!!!!!

Gość lkwdjkd
co? jakiego raka? nie gadaj głupot, pytam powaznie :( nawet nie wiesz jak to mi wszystko utrudnia:o

Gość spragniona jola
jeju, a mi się to z jakimś opętaniem skojarzyło...a może myjesz się za często, tzn moze za bardzo sie skupiasz na swoim ciele, może jesteś hipochondrykiem?czytałam kiedyś o kobiecie, która tak bardzo chciała zmyć z siebie brud, że aż kaleczyła ręce do krwi, tak je szorowała

ta,raka to tu możemieć stylistka sweet kitty,najlepiej na mózgu... jeżeli wszystko z ubraniami i kosmetykami gra,to może to być wina że tak powiem hormonów,poprostu jest to wrodzone,niektórzy tak mają...id najlepiej do lekarza,najpierd w dermatologa,żeby zobaczyć,czy to nie wina poprostu skóry,bo mimo że się myjesz często,to coś może się poprostu wydzielać...gdzieś już był wątek o tm...

Gość Stylistka Sweet Kitty
Spartanka nie zyczy sie nikomu takich rzeczy glupia debilko !!! Złe zyczenia do ciebie wroca zobaczysz ze zdwojona moca

Gość a jakito zapach starych ludzi
jaki to jest ?

Gość ja pracuje na spedycji
ja proponuje isc do dermatologa, studiiuje kosmetologie i ostatnio mialam na dermatologi o psychodermatozach,ludziom sie wydaje ze smierdza, myja sie co chwila, kremuja,perfumuja, a mimo to wydaje im sie ze smierdza-ze wszystkimi czynnosciami czystosci przesadzaja, byc moze to problem w podlozy psychicznym?jesli nie to tym bardziej powinnas isc do dermatologa boi on jest ci w stanie pomoc,byc moze twoje gruczoly potowe,lojowo wybitnie pracuja i stad nieprzyjemny zapach...ja bym sie wybrala do dermatologa

Gość lkwdjkd
spragniona jola-nie, wszystko jest w normie nie przywiązuje sie za bardzo do ciała, tzn dbam ale bez przesady... Spartanka - dzięki, chyba tak zrobię. Zresztą do dermatologa i tak się miałam wybrać z powodu samoistnego pojawienia się przebarwień... a jakito zapach starych ludzi- trudno określić;) często od starych ludzi tak śmierdzi,pewnie nie raz czułaś... a ja za młoda jestem żebym wydzielała taki smród:-o

Gość lkwdjkd
ja pracuje na spedycji Aż tak źle ze mną nie jest ;) korzystając z okazji powiedz mi proszę od czego się mogą robić brunatne przebarwienia wokół ust? Jednego dnia sie nasilają,drugiego są widoczne ale nie aż tak.. mam tak od 2 miesięcy, myślałam że minie ale widzę ze nic z tego

Zainteresowałam się. A na czym polega zapach starych ludzi? Chodzi o naftalinę, zapach moczu- bo czasem popuszczają, czy chozi o brak higieny, bo sie nie chce? Jaki jest zapach starych ludzi? I ile masz lat Autorko, bo może lecisz w jakąś paranoję?

Gość ja pracuje na spedycji
a bierzaesz jakies pigulki ??takie przebarwienia to tzw ostuda,czesto skutek wlasnie brania jakis tabletek,wystepuje tzw fotouczulenie, chodzisz na solarium ?

stylistka,myśl trochę...nie napisałam idiotko,żebyś miała jakiegoś raka,bo tego nikomu nie życzę,ale jak sama piszesz głupoty ludziom,którzy mają problem i szukają tu pomocy no to wybacz,ale trzeba mieć najebane nieźle...

Gość lkwdjkd
Trudno określic,czesto czuc ''taki'' zapach przechodząc obok starszych, to chyba kwestia higieny. Nie domyją sie tu i ówdzie i dlatego..ale w moim przypadku to raczej nie możliwe... Nawet siostra poczuła ''zapaszek" więc to nie kwestia przewrażliwienia... Młoda jestem, 19 lat

te brunatne plamy mogą być wątrobowe. Wiesz, kiedyś miałam psa i obserwowałam, że zawsze jak zjadł surowe mięso, zmieniał mu sie oddech nataki ostry. Zludxmi jest podobnie. Może przejdź na dietę E. Dąbrowskiej i obserwuj siebie. Lecz jeśli sama coś czujesz, a nie zaniedbujesz sie, to chyba psychika Ci siada:o

Gość lkwdjkd
Tez myslalam ze to kwestia diety i całkiem możliwe, tylko że wczesniej nie mialam takich doswiadczen:-o jem całkiem normalnie,czasami na jakiegoś fast-fooda sobie pozwolę ale to rzadko... na solarium nie chodzę,pigułek ani zadnych leków nie biorę...

Gość Stylistka sweet kitty
"możemieć stylistka sweet kitty,najlepiej na mózgu..." Najlepiej na mózgu suuuper, wiesz co zastanow sie kretynko zanim cos napiszesz !!!! a twoja rada tez gowno wniosla wiec sie nie sraj bo jestes glupsza jak but od lewej nogi :)

Myślę, że zapach starszych ludzi może wynikać z noszenia nieświezej odzieży. Tak sobie bez prania noszą swetry, spodnie, polary... Ale jeśli siostra zauważyła to u Ciebie, to chyba jest problem. Nowotwór płuc zmienia oddech na metaliczny. Cukrzyca fatalnie psuje oddech. I na pewn wiele schorzeń zmienia zapach skóry. Zrób wyniki na początek. To nie jest jednak problem psychiczny, jak siostra też to widzi

Gość tungadoong
Może się starzejerz albo nie myjesz alo jedno i drugie albo jesteś jakiś rypnięty opcji jest wiele:classic_cool::classic_cool:

Gość Ile masz lat lkwdjkd ?
Jestes mloda, albo stara ???

Gość lkwdjkd
napisałam wyzej,mam 19 lat komarzyca-tak też zrobię:) dziękuje

Gość lkwdjkd
Przepraszam wszystkich bo zaszła pomyłka tam przy moim wieku dodajcie sobie jedyneczke jeszcze 119 o! teraz dobrze.119 lat:):).......i jeszcze mogę:p:p

Gość lkwdjkd
...👄👄w starym piecu diabeł pali....!!!👄👄

Gość lkwdjkd
podszywaj sie ale nie na tym topiku:/ z resztą niby i tak upadł,dostałam dobre rady itp ale po cholere sie wcinasz?! znajdz sobie inne zajecie.

Gość Wiesz ale tak swoją drogą
to sformułowanie ''śmierdzę starymi ludźmi''nie swiadczy szczegolnie o za wysokim twoim poziomie po to że ktoś ''śmierdzi''i jak ''śmierdzi''nie jest związne wcale z wiekiem tylko np ze stanem jego zdrowia,dietą,poziomem higieny i możliwości jej utrzymania....wg Ciebie każdy ''stary człowiek śmierdzi''?A kiedy ty bedziesz stara a będziesz napewno i ktoś tak napisze na forum to będzie Ci miło?Może lepiej opisać jaskieś konkretne doznanie np zapachowe przez porównanie go z czymś innym.Nie szukać od razu pewnych skojarzeń z ludżmi tylko dla tego,że popularne są jakieś tego typu sformułowania?

Gość lkwdjkd
Swoją drogą,napisałam na początku " bez obrazy " i wcale mi nie chodzi o to,że każdy śmierdzi. Tylko łatwiej ludziom skojarzyć co to za zapach, przecież gdybym opisała to i tak by nie było wiadomo, ba nawet nie wiem czy bym tak specyficzny smród opisała słowami.. Są zadbani ludzie, ale są też tacy którzy po prostu śmierdzą. I nie ukrywajmy-na pewno się spotkałaś/eś z takimi ludźmi. Ja nie miałam zamiaru nikogo obrazić, jeśli już to tylko siebie ;)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Daj się komuś powąchać żeby wykluczyć psychikę. :P Bo może jesteś na coś chora. I dlatego śmierdzisz. Proste i całkiem logiczne.

stylistka sweet kitty już sam Twój nick mówi sam za siebie... swoimi tekstami pokazujesz tylko jaka jesteś płytka i pusta...opanuj się dziewczyno bo cioty z wrażenia dostaniesz...

Gość zecora
Wiem co masz na myśli... ten zapach starych ludzi to nie chodzi o to że oni śmierdzą moczem czy brakiem higieny. Ten zapach to zapach śmierci. Jeśli jesteś ostatnio przygnębiona idz koniecznie do lekarza psychiatry bo to objaw depresji.