Mariola14 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Witam:). Mam dla Was kobietki pytanie. Więc tak dostałam miesiączkę 25(sobota), a powinnam dostać ją 27(poniedziałek). Przy czym moja miesiączka trwała zaledwie 3 dni więc w poniedziałek miałam już praktycznie koniec. Kochamy się z moim partnerem bez zabezpieczenia. Pragniemy mieć dzidziusia. Moje pytanie brzmi. Czy mogę zrobić jutro z rana test ciążowy??. Czy to raczej bezsensu ;/ ??. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nołwej Napisano Grudzień 29, 2010 jeżeli bardzo chcesz, to zrób, a nóż wyjdzie bobasek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Grudzień 29, 2010 masz dni nie plodne, wiec maloprawdopodobnie byś zaszla w ciaze Co do testu to zdecydowanie za wczesnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Może to nie była miesiączka tylko jakieś plamienie albo coś?. Kochalismy się dość często i także w dni płodne a on zawsze kończył we mnie. Ja już nie wiem co mam myśleć. Jestem strasznie senna nic mi się nie chce. Dużo jem. I w ogóle jakoś inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Doradźcie mi coś :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach