Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość byłam zgrabna

chyda przed ciazą, po ciazy tyje

Polecane posty

Gość byłam zgrabna

Czesc dziewczyny nie wiem co sie dzieje przez całe zycie byłam chuda. Jak to niektorzy okreslali za chuda przy wzroscie 158 wazyłam 46 kg. Jadłam wszystko bez zadnej diety i o kazdej porze dnia. NIgdy ale to nigdy nie musiałam walczyc z nadwagą. Miłam jedrne piekne ciało. W czasie ciazy dbałam o siebie chodzilam do szkoly rodzenia , wogole duzo chodziła. Pod koniec ciazy wazylam 64 kg, gdy urodziłam przez cesarskie ciecie moja waga spadła do 58 kg. Krotko karmiłam piersią siedzialam w domu z malym,przytylam bardzo duzo bo znowu moja waga miescila sie w granicach 64 kg czyli tyle ile pod koniec ciazy.Zaczelam pic herbatki odchudzajace i brac tabletki moja waga spadłą do 54 kg. Potem pomyslalam sobie ze nie moge tak katowac organizmu i uzalezniac go od chemi odstawialm te tabletki. Jadłam czesto, mialam duzo stresu i duzo ruchu ze wzgledu na nowa prace. Schudłam do 52 kg. Teraz waga znowu wrocila do 54 kg. Juz nie wiem co mam robic jestem załamana. W dodatku z pieknego brzuszka zrobil sie worek nad blizną no i mase celulitu. Dlaczego tak sie dzieje przed ciążą nie musiałam nic robic w ciazy dbałąm o siebie teraz się katuje i nic to nie daje.Dodam ze mam 29 lat , mały ma 2 latka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować