Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaniepokojona9456

Dziwna biała wydzielina w pochwie i na penisie.

Polecane posty

Witam, dwa dni temu mój partner zaobserwował na swoim penisie dziwny biały nalot gromadzący się przez cały czas, do tego zaistniał obrzęk napletka (jest nieco napuchnięty, na czubku mocno zaczerwieniony i gładki a niżej pomarszczony i chropowaty) do tego odczuwa ból przy ściąganiu skórki. U mnie natomiast występuje ciągłe pieczenie pochwy i w środku pochwy pojawiła się również biała wydzielina (nie śmierdzi, jest gęsta i lepka). Mój partner i ja bardzo dbamy o higienę miejsc intymnych, oraz żadne z nas nie uprawiało seksu z kimś innym. Jestem bardzo zaniepokojona występującymi objawami. Bardzo proszę o rady i informacje, jeżeli ktoś spotkał się z czymś takim wcześniej. Z góry dziękuje.

Gość doktorek dla amatorek
Objaw kiły, ale badaniem u wenerologa możne to dokładnie określić. Jest uleczalna przy zachowanie higieny i na czas wyleczenia nie odbywania stosunków płciowych.

Objaw kiły, ale badaniem u wenerologa możne to dokładnie określić. Jest uleczalna przy zachowanie higieny i na czas wyleczenia nie odbywania stosunków płciowych.

grzybica prawdopodobnie. Nie rozumiem dlaczego piszesz tu zamiast iść do lekarza:). Któreś z Was mogło to złapać w publicznej toalecie, na basenie etc.

Tak, to na bank grzybica, a dokładnie drożdżyca. Musisz iśc do ginekologa przepisze leki Tobie i partnerowi.