Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek@1970__

Co sądzicie o kimś takim jak ja ???

Polecane posty

Mam lat 40 moje zarobki netto około 2700 (stan na grudzień 2010) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ?

Gość dfgsddsgdsfgsdgsdfg
Jak bym widział siebie tylko za te kilkanaście lat :P no i pewnie z pensją mniejszą.

Gość agnieszka_12345623
jesteś typowy mamisynek odklej sie od cycka mamusi to może da sie cos z ciebie zrobić

Gość Anusia..............
daj zdjecie zobaczymy jak wyglada taki chlop :)

Gość dziwnajestem
psychol jesteś a może co optymistyczne PEDAU

Gość i tu cie mam hahahaha
kłamstwo-czy się onanizuje?-niestety tak.Ha ha ha ''niestety''to nieprawda,że ''niestety'':classic_cool::classic_cool:

informacja dodatkowa w czasie onanizmu wprowadzając się w stan podniecenia marzę o tym, że dostaję lanie pasem od mojej wychowawczyni ze szkoły podstawowej Pani Eli (wypinm gołą pupe na sali lekcyjnej i na oczach uczennic i uczniów dostaję 10 pasów na gołą pupe) Strasznie mnie to podnieca