Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matt555

Czy powinienem sie o to martwic?

Polecane posty

Gość matt555

Ona jest piekna, madra, kochana, smialo moge powiedziec, ze jest moim idealem i jestem z nia bardzo szczesliwy.. Ale martwi mnie jedno. Chodzi o to, ze ma tylko 2 dobre kolezanki i to takie z ktorymi widzi sie raz na dwa tygodnie moze. Zawsze jak imprezy czy wyjscie do pabu to tylko z moimi kolegami, znajomymi. Ona nie ma takiej paczki, z ktora mozemy jechac nad morze czy isc do kina do pabu lub na balety. To jest troche nudne, nie mzoemy porozmawiac o wspolnych znajomych czy cos bo ona prowadzi skromne zycie towarzyskie, mozna nawte powiedziec, ze go nie ma. Albo teraz bedzie Sylwester i ja np ubolewam nad tym, z nie pojdziemy do znajomych na impreze jakas bo wszyscy powyjezdzali, a dla niej to nie jest problem trakttuje Sylwester jako normalny dzien. Martwi mnie to.

Gość matt555
chodzi mi o to, ze moja dziewczyna prawie nie ma znajomych jets typem, samotnika, prosze napiszcie czy dla was to byloby denerwujace? powod do zmartwien?

niemartw się może jest poprostu cichą i skromną osobą ktura źle się czuje w większym gronie to nic złego bynajmiej wiesz że jeśli jest taka cicha i skromna to nie puści cię kantem to też ma swoje dobre strony uwież mi

Gość alinka odpowiada
no cóż...nie każdy jest duszą towarzystwa. Jedni wolą mieć mnóstwo znajomych, a drudzy - święty spokój. Chyba nie będziesz oceniać jej wartości po tym, że nie ma za wielu przyjaciół? Może tak woli?

Gość matt555
kasienka0018 Wlasnie nie. Ona nie jest spokojna, jets wesola i pelna energii. Po prostu pzred ponaniem mnei miala wiecej kolegow a , ze chciala zebym pzrestal byc zazdrosny to zerwala z nimi kontakty i.. zostala z dwoma koleznakami ktore miala

Gość alinka odpowiada
z jednej strony to dobrze, że tak bardzo jej na Tobie zależy, ale z drugiej, to jakby odwróciła się do ludzi na Twoje życzenie :-0 A teraz ją winisz? Ty się nie przyjaźnisz z kobietami?

Gość alinka odpowiada
jest strasznie ofiarna, ale to może się odbić na jej psychice.