Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NicNieWie

Szampon przyciemniający włosy

Polecane posty

Gość NicNieWie

Witam! Mam pewien "problem". Mianowicie moje włosy mają dziwny kolor, w lato zmieniają się w rude, chociaż staram się zbytnio nie narażać ich na promienie słoneczne (czapka z daszkiem, etc.). Natomiast około połowy zimę zmieniają kolor, troche na coś w odcieniu brązu, znajomi się trochę ze mnie podśmiewują, nazywając mnie kameleonem, ze względu zmieniajacych się włosów. Jako iż będzie się to działo w najbliższym czasie, chciałbym uciec na stałe od koloru rudego, ponieważ nie bardzo pasuje mi do twarzy. Chciałbym żeby włosy zmieniły się troche w kolor brązowy, aby nie było widać efektów typu przemalowanie. Jutro zamieszczę jeszcze zdjecia. Dziekuję za przeczytanie mojego tematu. Dodam że w tym roku obchdzę 18 urodziny, jestem facetem.;) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam;)

Ja używam wody utlenionej ale moje włosy robią się jakoś dziwnie żółte i wypłowiałe...

Zawsze chcialam miec szampon przyciemniajacy wlosy, ale niestety na zadnego takiego nie udalo mi sie trafic. Mysle ze po prostu taki nie istnieje ;p

Gość NicNieWie
właśnie istnieje, mało tego istnieje kilka;) tylko chcę sie poradzic który jest skuteczny i nie zmieni moich włosów tak mocno, że będą wyglądały jak przefarbowane;)

jeśli to nie jest tzw. szamponetka ani farba, tylko zwykły szampon, to on nie daje efektu farbowanych włosów.

Gość NicNieWie
właśnie o to mi chodziło, dziękuję sillyofme Trochę o tym szukałem w sieci i znalazłem kilka takich szamponów, lecz chcę się poradzić, żeby włosy nie wyglądały jak przefarbowane, a jestem facetem i dzienie by to wyglądało

Gość Pan Generał Wojtek
Płukanki z szałwi, pokrzywy, orzecha włoskiego dobrze robią. Plus żóltko jajka na wzmocnienie;)