Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dzien dobry. ja już wstałam :)

Polecane posty

Amanda to idź nikt ciebie tutaj nie trzyma. to że nie jesteś wulgarna na co dzień nie oznacza że tutaj musisz a będąc wulgarną nie licz że każdy będzie wobec ciebie potulny jak kotek.

Gość ale jaja jak berety
co jest złego w pospolitym guście muzycznym? :D To, że jest pospolity. Ludzie słuchający pop-sieczki nie są indywidualistami, ida za tłumem i ślepo za modą, tyle w temacie :) Nie oceniam jednak wszystkich, zazwyczaj jeśli ktoś słucha takiej muzyki to nie rozmawiam z nim na ten temat i szukam innej ciekawej dla mnie cechy - dla ciebie trzeba zrobić wyjątek bo jestes wyjątkowo tępa :D

to co mam w stopce to twoim zdaniem POP? to co mam w stopce twoim zdaniem znają tłumy? oooook. masz racje. nie rozmawiaj ze mną więcej. papa

i zebym ja nie musiala podać tutaj charakterystyki osoby, ktora ocenia ludzi na podstawie jednego utworu, ktory mi sie po prostu podoba. skad mozesz wiedziec czego jeszcze slucham?

Gość ale jaja jak berety
a co jak nie POP, black metal? :D:D:D

Gość ale jaja jak berety
nie oceniam ludzi, oceniam ciebie - czytałam inne twoje topiki i za mądra to ty nie jesteś - z resztą w poprzednim poście to opisałam, czytać nie umiesz? :) (tym przedostatnim, wiem, że możesz mieć trudności z odgadnięciem który to)

Gość ale jaja jak berety
hahaha a to ciekawe - chyba lubisz wciskać ludziom w usta to, czego nie powiedzieli? :) Często tak robisz - to głupie i niepotrzebne, sama z siebie robisz kretynkę nie umiejącą wyciągnąć wniosków z tego, co przeczytała :)

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
amando zapodaj do kurwy nedzy swoje foto