Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serial to czy real???

Żyje jak w jakimś serialu.

Polecane posty

Ja to sie czasem zastanawiam czy nie żyje w jakimś serialu. Sąsiadka nr. 1 - Wielka fanka operacji plastycznych, pierwszego męża wykończyła psychicznie, teraz ma drugiego który jest instruktorem tenisa i zarabia krocie, jak paczki w masle se zyja. Sąsiad nr. 2 - W banku pracuje, wszyscy twierdza ze to gej, wielki fan luksusu i wszystko na co go nie stac, co kwartal zmienia samochod. Sąsiad nr. 3 - Adwokat, w separacji jest, mieszka z córką, 350 dni w roku poza domem przbyewa, znany ze swoich romansow z o wiele od siebie mlodszymi dziewczynami ktore leca na jego kase. Sąsiadka nr. 4 - pracuje w biurze nieruchomości, kazdy jej facet do lajdak, a kilkanascie lat temu jej niedoszly maz zrobil jej dziecko i wyjechal za granice, sluch po nim zaginal. Sąsiadka nr. 5 - starsza pani, na emeryturze, a tak naprawde to gwiazda miejskiej estrady, a sie ubiera jak 20 latka. dawniej alkoholiczka a obecnie przewodnicząca klubu AA Burmistrz - główny bohater plotek i skandali obyczajowych, nic nie robi ale ludzie i tak go zawsze wybieraja zeby miec o kim plotkowac. No na serio wam mówie, no jak w jakims Amerykanskim serialu obyczajowym sie czuje.

Ta sąsiadka nr. 1 to osatnio se robiła chyba 3 albo 4 operacje nosa :O

Gość a ty się może lepiej
zainteresuj swoim życiem a nie kurwa życiem sąsiadów

Gość kiiiaaa.
Jeżeli szukasz sensacji to zawsze ją znajdziesz. Np ja nawet nie znam swoich wszystkich sąsiadów a co dopiero żeby wiedzieć o nich coś więcej. Po prostu mnie to nie interesuje ponieważ mam własne, ciekawsze życie.

Nie mam swojego życia :O Latem całymi dniami wychodze na podjazd i udaje ze myje samochod a tak naprawde podgladam sasiadow, albo udaje ze sie opalam. A zimą staje przy drzwiach balkonowych i przez lornetke podglądam co kto robi :O Naprawde, to nie jest prowo.

dodam jeszcze, że pies sąsiadki numer 37 gwałci okoliczne wiewiórki :O

Gość no nie no nie
to nie ty żyjesz tylko oni :P