Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graaaaaaaaaaaazyna

Burdel w restauracji Gesslerowej w Warszawie!

Polecane posty

Gość walonka Józefa
Czy Gesslerowa to Żydówka ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nasz narodowy sport- zawiść
Bardzo dobrze ,że są tacy ludzie jak Geslerowa -KTÓRA WCALE NIE JEST ŻYDÓWKĄ pajacu porąbany !!!:O :O Zapracowała sobie na nazwisko i prestiż ciężką pracą i tez uwazam ze ma styl i potrafi zrobic cos więcej niz wy tu razem wzieci do kupy uklepac jakis schabowy czy ukrecic pomidorówe kazdy głupi potrafi ... ale co z wami za dyskusja i tak wiecie wszystko najlepiej !🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamy ci umilić czas
ona się gówna zna,każda z nas by potrafiła takie rewolucje zrobić:d;) zawarła z Prymatem pewnie umowę i na tym kasę robi :) pomysł jak każdy inny ale ona żadną kucharką nie jest:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nasz narodowy sport- zawiść
:D taaaaa gratuluje odkrycia żałosny znawco podstawy reklamy !:D :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nasz narodowy sport- zawiść
prosze bardzo !dlaczego wiec nie robisz takiej kasy jak ona tylko siedzisz na kafe i ujadasz jak pies ?!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość walonka Józefa
jestem bezdomna :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mamy ci umilić czas
nie ujadam wyrażam swoje opinie,kasę mam a zresztą nie mam parcia na szkło a tu potrzeba osoby która w telewizji czuje się dobrze i nie ubliżaj mi marna istoto :P Gesslerowa to brudaska i fleja nawet herbaty bym u niej nie wypiła:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość starykonik
gdy byłem w wojsku to na porządku dziennym były tak zwane naloty i nagle wpadał sierżant KURZ i chorąży PET i robili porządki w stylu : - co to kuuurwa jest burdel , kurz na podłodze, pajęczyny za szafą , pety za kaloryferem , burdel i ta akcja pani sierżant Gessler właśnie mnie to wojsko przypomina , zawsze można się przyczepić do pajęczyny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość graaaaaaaaaaaazyna
Czy Gesslerowa to Żydówka ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak chcecie pajace
wiedziec to Gesslerowa wszystko nauczyl jej byly mąż, ona nic nie wiedziala, tzn wielkie gówno:O najpierw sie wyedukujcie a poznie piszczie jaka to ona och i ach🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tgdtgtrrt
Dokladnie swoich restauracji prowadzic nie potrafi a kogos uczy :O Podobno tak jej z nimi dobrze szlo ze az ludziom u siebie pracujacym nie placila

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość onaaaa jesttt
bardzo fajna, i dużo wie o gotowaniu!!!!!! A wy się jej czepiacie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autorka pewnie byla
w knajpie MARTY GESLER drugiej żony Geslera // wy widze macie wszyscy nas rane we łbach a zwłaszcza ta poyebana grazynka żydówka :D :D :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość starykonik
a może ktoś wie, jakie ceny potraw w MENU są w restauracjach u pani sierżant Gessler i dlatego jest tam tak pusto :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ją lubię.............
Byłam w niektórych jej restauracjach,jedzenie pyszne. Bardzo ją cenię,jest sympatyczna,sama doszła do wszystkiego.Wygląda bardzo dobrze jak na swój wiek,świetnie się ubiera i ma ekstra włosy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
# # Sznycel wiedeński od brzega do brzega z cytryną, młode ziemniaki ze szczypiorem w maśle klarowanym - 67,- Zwykły schabowy z ziemniakami i szczypiorkiem.... poszaleli anieli :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj autorko wstydz sie wstydz
bylismy kiedys grupą w tej jej knajpie i powiem ci ze czekalismy troche na dania ale wart było ....swieze i pyszne a o obsłudze nie wspomnę ... nie wierze w te bzdury co piszesz .Naprawde zaczynam myslec ze masz na nią jakiegoś zęba i nie lubisz jej i tyle .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak chcecie pajace
taa sama do wszystiego doszła:D:D a to dobre:D mowie ci ciole ze wszystkiego to ja byly maz nauczyl a ona go zostawila i sie wywyzsza paniusia od 7 bolesci:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ją lubię.............
razem z nią chodzę do synagogi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co wy gadacieeeeeeee
ona miała męża?? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj autorko wstydz sie wstydz
Wyszła za mąż za Piotra Gesslera, członka rodziny warszawskich restauratorów, syna Zbigniewa Gesslera i brata Adama Gesslera. Po podziale rodzinnej firmy w 1991 Magdzie i Piotrowi Gesslerom przypadła restauracja U Fukiera na Rynku Starego Miasta w Warszawie. Później powstały kolejne lokale: Zielnik Cafe w Warszawie (wyróżniony w rankingu najlepszych restauracji "Rzeczypospolitej" w 4 kolejnych latach: 2006, 2007, 2008 i 2009 oraz Newsweek Polska: 2007 i 2008), Słodki... Słony, U Fukiera, Willa Uciecha w Nałęczowie[], Ale Gloria, Bażanciarnia (Poznań), Spiżarka, Jadka, tworzone przez nią wspólnie z mężem, Ostatnio otwartymi lokalami, firmowanym nazwiskiem Magdy Gessler są restauracje Polka w Żelazowej Woli oraz Venezia w Warszawie. Zaprojektowała również własną kolekcję obrusów i serwet dla Fabryki Lnu Żyrardów. Gessler jest autorką książek: Kuchnia moja pasja i Kocham gotować. Magdy Gessler przepis na życie. Od 12 czerwca 2010 pisze felietony kulinarne w tygodniku "Wprost"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maaaaaaadziaaa
co wy takie bzdury na mnie wypisujecie? Ja się poświęcam, a tu kurwa pisza o mnie jakieś kłamstwa :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wuj Leon
Polaczkowie nie wytrzymują krytyki. Jadą po pochodzeniu, nazwisku, włosach w zupie... Jakie to głupie i płaskie. I takie polskie. A weź się leniu do roboty, wstań z kanapy, wyłącz telewizor i odstaw mocny full. A nie pluj na innych jak sam nic nie umiesz...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aceras
dokładnie coś z nami nie tak , tylko krytykować potrafimy, a niech jeden z drugim wybierze się chociaż obejrzeć jej restauracje, porówna je z innymi, posmakuje czegoś a potem dopiero cokolwiek na jej temat pisze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość absty
Byłem wczoraj w Polce i jest to bardzo dobra restauracja i myślę że te wszystkie komentarze to jakaś złośliwa nagonka. Warto odwiedzić Polkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość matacz ,,,..,,,,
powiedziec i napisac kazdy moze wszystko , tym bardziej oczernic . ale ... jakis dowód by sie przydał , w dobie telefonów gdy kazdy ma całkiem nie zły aparat fotograficzny jest to bezproblemowe - wiec na drugi raz pstryknij zdjecie , bo tak to po prostu mam twego posta gdzieś !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość matacz ,,,..,,,,
kuchenne rewolucje ! i owe doradzanie jest o kant dupy rozczaś , w danym miescie musi byc klientela na produkt ! a dobry produkt to nie jest tani produkt - wiec takie jezdzenie i ustalanie jadłospisu nie ma sensu , chyba , ze sie ma szczescie i sie trafi , co jest bardzo zadkie ! By sie wstzrelic z nowym meni w dodatku drogim , trzeba mnustwo kasy stracić ! Ile klient bedzie czekał na jedzenie ? ja juz po 20 minutach wychodze z lokalu i w dupie mam zamówienie złozone , ale - zawsze pytam ile bede czekał , by mi ktos nie zarzucił wstretctwa ! wiec mina 20 minut mówoe dziekuje ! i gówno mnie obchodzi wszystko ! Sa lokale jednak takie , ze pilnują tego i jesli nie zdaza w 20 minut to powiedzmy w 17 minucie przynosza deser gratis - pzrepraszają - wtedy oczywiscie czekam dalej . Dzis klient na dobre zarcie jest kaprysny i dobrze bo za dobre zarcie płaci nie mało wiec moze wymagac ! a w byle pizdzinie nikt nie zapłaci za zarcie Geslerówny - i dziwie sie ludziom wlascicielom , ze siegaja po ten program - mysle , ze nie o meniu tu chodzi ....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dzisiaj to się geslerowa nie popisała tym odcinkiem chciała najwyraźniej pochwalić się swoją restauracją u fukiera [zdaje się] i że niby pan piotr nie chciał się z nią spotkać w poznaniu tylko w warszawie przypadkowo wpadli do jej restauracji żeby się pochwalić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×