Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamta-owamta

mam 31 lat i beznadziejną cerę

Polecane posty

Gość tamta-owamta

Nie mogę wyjść bez podkładu z domu :( I to dobrze kryjącego. Non stop robia mi się jakieś pryszcze, zaczerwienienia. Spokój mam tylko na czole. Ostatnio mam wypryski także na policzkach (nigdy się tam nie pojawiały). Ledwo się jedno zagoi, wychodzą drugie. I nos - jego okolice non-stop mam zaczerwienione i robią się na nim małe czerwone, bolące krostki. Jak miałam 18 lat miałam buźkę jak z reklamy, teraz patrzeć na siebie nie mogę :(

hej, ja mam 23 lata i od 1.5 m-ca tez przezywam wyglad swojej buzi. rowniez szuukam porad co zrobic. podobno bratek jest dobrym lekarstwem na trądzik, najlepszym sposobem jednak chyba jest wizyta u dermatologa ale prywatnego. on okresli stan cery i przepisze leki i masci, ja tak zrobie bo mi juz nerowo brakuje i lez.

Gość to problemy hormonalne
to nie jest normalne żeby w wieku 30 lat mieć takie pryszcze,wybierz się do gin-endokrynologa

Gość jenk
Po pierwsze zrobić badania hormonalne w tym tarczycy po drugie z wynikami do dermatologa (on może zaproponować wizytę u ginekologa ) ,Tak zrobiłam 4 mies temu ,biorę leki i po gwałtownym pogorszeniu teraz cera jest prawie idealna .Mam 22lata,ale leczenie jeszcze potrwa

Gość dziewczyny...........
hej kiedys na któryms forum dziewczyna pisała o kremie BREVOXYL poczytałam opinie innych i zakupiłam ten krem(koszt ok 20 zł w aptece bez recepty) i używam już 1,5 tygodnia. Moja cera sie poprawia fajnie zasusza. ,mam 30 lat i podobnie jak autorka borykałam sie z problemem cery. Dzisiaj mam gładka buzke a to dopiero 1,5 tygodnia. Krem uzywam tylko na noc choc mozna pod podkład. Jest super!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwwww duac
Żel duac....

Gość tamta-owamta
kupiłam ten brevoxyl i nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca, ale użyłam 2x i różnica jest ogromna, na plus oczywiście