Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkhkhk

jak spedzacie sylwestra???

Polecane posty

Narzeczona mnie rzuciła jeszcze przed świętami. Myślałem, że jeszcze to przemyśli i spędzimy ten wieczór razem. Nie mogę jej zrozumieć bo mówi, że jej uczucie się ulotniło, a gdy zapytałem co zrobiłem/robiłem źle, to odpowiedziała że to nie moja wina. Nie mogę tego zrozumieć jak tak po prostu można przestać kochać:(

kkkhkhk - sąsiadów mam, tylko że nikogo nie znam, bo przeprowadziłem się do miasta w którym ona studiuje. Nie mam tu żadnej rodziny, znajomych, nikogo. Jestem tu teraz sam jak palec.

Gość kkkhkhk
centuriom 85 Nie przejmuj się bezduszną szmatą jak można zostawić kogoś na Świeta :O Następny rok będzie na pewno lepszy i poznasz fajną dziewczynę zobaczysz :) a teraz uciekam już papatki :***

To ja wyrażę się inaczej - zachowała się nieelegancko. Najwyraźniej jednak można przestać kochać tak po prostu. Długo byliście razem?

Gość kkkhkhk
eh widze ze tu juz normalnie nie da sie napisac...to nie ja napisalam ze jest szmata;/ to podszyw...wredny, pierdolniety idiota;/ wszystko co dotyczy sasiada to nie moje wypowiedzi

Gość znowu beznadziejnie
my byliśmy (ja i mój facet) zaproszeni na imprezę- składkową. to znaczy każdy przynosi coś do jedzenia, ale... dziś okazało się, że nie idziemy, bo ani jemu ani mi nie wpłynęła wypłata, a zostało nam 100 zł w portfelu do poniedziałku i nie możemy wydać ostatniej kasy, na dodatek w niedzielę będę jego rodzice na obiedzie, więc kasa pójdzie na trzy dni życia i obiad niedzielny. Smutno mi bardzo, bo to pierwszy sylwester gdzie mieliśmy nie siedzieć w domu- nasz wspólny od 4 lat, a mój od jakiś 8. Zawsze tylko dom i dom, no i teraz też... sukienka naszykowana zostanie na przyszły rok... chyba, że jutro kasa wpłynie- w co bardzo wątpię...

Gość marynazwawki
też mam 19 lat i też siedzę z chłopakiem w domu pizza, słodycze, wino, film i szafa gra nie wiem, co w tym złego wolę to, niż leżeć zarzygana na stole w jakiejś knajpie albo obijać się o ludzi w rynku

Gość kkkhkhk
tak tylko myslalam ze moze by to w tym roku jakos odmienic a nie tak samo jak w tamtym...ale z drugiej strony to chyba troche za malo optymizmu we mnie siedzi

Moe_moe Byliśmy razem 2 lata i 2 miesiące, w tym 5 miesięcy zaręczeni. Czy to zachowanie było nieeleganckie? Sam nie wiem. A jak by było elegancko? Potrafię zrozumieć to, że zerwała ze mną bo już mnie nie kocha. Ja też nie chciałbym być z kimś kogo nie już nie kocham. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego już mnie nie kocha. Tym bardziej, że twierdzi że to nie moja wina.

Gość kkkhkhk
pewnie znalazla sobie kogos innego a z drugiej strony wie ze Cie kzywdzi ale kocha tamtego. Wiesz co sory ale zaloz sobie wlasny temat bo moj niestety dotyczy czego innego

Gość zgubiłam cnotę
W kościele :)

Gość jukrecja
W takim razie ja odświeżam w tym roku sylwestrowy temat. Czy wolicie iść gdzieś na imprezę zorganizowaną, domówkę czy spać w tą niezwykłą noc?

Gość stylonka
ja albo faktycznie napiję się lampkę szampana i pójdę spać albo mam jeszcze jeden plan - wyjazd do Głęboczka z partnerem. kusząca jest perspektywa spędzenia sylwestra na degustacji wina i na aromatycznych winnych i kwiatowych kąpielach :D

Gość Ja jestem z Niska
tym razem to w pracy, no moze po pracy gdzies wysokczymy ale chyba mi sie nie bedzie chcialo, pracuje w reustaularcji, imrezy to do rana nie ma, beda takie kolacyjki, tak sie bawia starzy angole:P

Gość Me6i
Centurion, niesetety takie już są te baby :( Nie da się jakoś tego odwrócić? Może ma jakieś problemy i nie chce cię do tego mieszać? A może po prostu miała gorszy humor. Nie będę mówić, że napewno wszystko będzie dobrze, bo to zbyt uniwersalne, ale bądź dobrej myśli. Nie możesz wrócić na sylwestra do domu? Chyba czasami odwiedzasz rodziców, znajomych itp. Jeśli nie to może idź do jakiegoś klubu, zaszalej, może sobie kogoś znajdziesz :) Nie mówie tu o dziewczynach na jedną noc :I

Gość Me6i
O kurcze, nie spojrzałam na datę :D Centurion już się tu prawdopodobnie nie pojawi :/ Ja sylwestra spędzam u mojej kumpeli, bo robi imprezę. Mieszka w domu obok więc wrazie czego nie będzie problemów z powrotem rano :D Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość gość
Ja mojego Sylwestra nie bede spedzala, gdy sie spusci to sam zejdzie.

Gość gość
Nam dzieci wykupiły sylwestra w do slonce spa pod Krakowem. Ciesze się, bo nie bede musiała nic przygotowaywac, no i trochę sobie z mężem odpoczniemy. W pakiecie mamy także kilka zabiegów.

Gość gość
w domu przed tv

Gość gość
chyba u znajomych

Gość gość
My w sumie niewiele płacimy od pary bo tylko 360 zł a już wszystko mamy w tej cenie. I dj, i dania ciepłe i alko. Poza tym będzie też pokaż sztuczncyh ogni. A idziemy do hotelu Słowik, niedaleko KAzimierza to jest.

Gość klara025
my organizujemy sylwestra u siebie w domu. planujemy zaopatrzyć się w kilka filmów przez stronę https://filefox.pl/ i spędzić ten czas z przyjaciółmi. już od paru lat nie chodzimy na imprezy sylwestrowe z chłopakiem i dobrze nam z tym ;)

Gość gość
A moe po prostu gdzieś wyjechać? My od jakiegoś czasu wyjeżdżamy właśnie i wynajmujemy sobie pokoje w http://www.dzikiewino.com.pl/ jest elegancko, miło, sympatycznie no i przede wszystkim można odpocząć od codziennego zgiełku.

Gość gość
Z mężem zawsze spędzaliśmy w górach ale w końcu ile można. W tym roku będziemy się bawić na balu w hotelu Radocza Park na który namówili nas znajomi którzy byli w 2015 i wrócili zachwyceni. Mają naprawdę bardzo interesującą ofertę sylwestrową w tym też udogodnienia dla dzieci kiedy rodzice będą szaleć na parkiecie ;-)

Gość jowi23
Ja co roku spędzałam Sylwestra na mieszkanie tzn. ja robiłam imprezę i do mnie wpadali znajomi, ale w tym roku już nie chcę, mam dość więc zdecydowałam ze znajomymi, że jedziemy na Góral Party Camp do Gorącego Potoka :D

Gość Warszawiak92
Drugi rok z rzędu jadę do Krakowa. Urzekło mnie to miasto a w tą wyjątkową noc jest bardzo magiczne! W tym roku nie chcę iść do hotelu a zastanawiam się bardziej nad wynajmem apartamentu np od Sun&Snow. Widziałem dużo ciekawych ofert. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tego typu wyjazdem i zna tę firmę?