Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowuwyjazd

wyjazd na 5 dni

Polecane posty

Gość znowuwyjazd

Muszę jechać na wyjazd naukowy na 5 dni, jestem z tego powodu niezadowolony ponieważ kilka razy już byłem na takim wyjeździe. Za każdym razem beznadziejny pokój, bez łazienki, grzyb na suficie, rozpadająca się szafa, skrzypiące łóżka, ubikacje na korytarzu, wspólna damsko męska łazienka, prysznice nawet bez zasłon, wylewająca się woda z odpływu, zatkane umywalki w pokojach. W dodatku w nocy nie szło spać - współlokatorzy z pokoju siedzieli niemal do północy i głośno rozmawiali, śmiali się, zapraszali kolegów z innych pokoi - nieraz zdarzało się, że w jednej chwili w pokoju przebywało 10 osób, co gorsza niektórzy przyprowadzali dziewczyny, z tymi dziewczynami siedzieli na jednych łóżkach, oczywiście cały czas głośno, w znacznym stopniu utrudniało to naukę, całe towarzystwo szło do innego pokoju dopiero około 23, gdy było już późno. Następnego dnia trzeba było wstawać o 6 rano. Co ciekawe, w innym pokoju siedzieli jeszcze jakiś czas, ale do 23 nie pozwalali spać. W jaki sposób mogę powiedzieć im, żeby od razu szli do innych pokoi? Dziękuję za odpowiedź

Gość blekota 222222222222222222222
kujonie zabaw się

Gość znowuwyjazd
Ale w nocy trzeba spać, nie lubię takiej sytuacji kiedy wiem, że następnego dnia muszę wstać o 6 rano, a tutaj jest 23 a ci dalej siedzą i nie można spać, i jeszcze dzień w dzień z tymi dziewczynami