Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko co zrobillam

puscilam sie!!!!

Polecane posty

Gość matko co zrobillam

Stalo sie tak ze puscilam sie pod lampą.. z braku kasy.. najgorzej boli mnie to ze stracilam dziewictwo w taki sposob.. a mam 17 lat... jestem zrozpaczona bo wiem ze moi rodzice nie byli by ze mnie zadowoleni gdyby zyli. jestem sama z ciotka ktora jest schorowana i nie mamy pieniedzy, przez to poszlam pod lampe. co prawda zarobilam troche pieniedzy ale jeszcze jest cos!! zakochalam sie w jednym z facetow, wiem o nim duzo.. najgorsze jest to ze rok temu sie ozenil i ma dziecko w drodze. on wzial mnie do samochodu spod lampy bylam cala zaplakana on pocieszal mnie i rozmawialismy ( to bylo juz po seksie ) mam z nim kontakt.. ale nie chce rozwalac mu rodziny. wiem jak to boli. ale ja wkoncu tez sie zakochalam. z nim mialabym dobre zycie. on mnie rozumie i nie potepia. on tez mowi ze sie we mnie zakochal, spotykamy sie po koryjomu ale nie na seks.. co wy o tym myslicie jak mam sobie z tym poradzic? blam pomozcie.. wiem ze jestem dzi*ką ale musialam to byl tylko ten jedyny raz a teraz chodzi o uczucia.. pomocy

Gość Marcin84w
ożenił się i ma dziecko, daj sobie spokój,zawsze będziesz tylko kochanką. Zrobiłaś to z nim za kase,twoja sprawa,twoja cnota. Musisz wiedzieć jednak że żaden koleś nie będzie cię szanował gdy już raz zapłacił,zawsze będziesz jego kureweczką. Współczuję....serio,i nie przejmuj się tekstami które zapewne zaraz się pojawią

jej to bardzo nie dobrze..ale wkoncu to nie twoja wina nie doluj sie tak..tez bym tak zrobila gdybym nie miala bliskiej osoby ktora nie mogla by mi pomoc..najgorsze jest to ze zakochalas sie w zonatym facecie..on tez robi bol swojej zonie chodz zapewne onao niczym nie wie..nie wiem musisz porozmawiac z nim czy on chce byc z toba czy nie.. a ile on ma lat?

no tak wiem postapilam zle..ale najgorsze jest to ze nie mam rodzicow nie mam z kim czule porozmawiac nie mam takiej zaufanej osoby..wiem z eto glupie ale ten facet mnie rozumie jest naprawde czuly..zrozumial dlaczego to zrobilam..teraz on mnie wspiera kiedy nie mam pieniedzy..pieniadze sa mi tylko po to zebym miala za co zjesc i rachunki pooplacac bo ciocia nie nadaje sie juz do pracy..a ja sie ucze wiec tez nie moge isc do pracy.. on ma 24 lata

Gość matko co zrobillam
no tak wiem postapilam zle..ale najgorsze jest to ze nie mam rodzicow nie mam z kim czule porozmawiac nie mam takiej zaufanej osoby..wiem z eto glupie ale ten facet mnie rozumie jest naprawde czuly..zrozumial dlaczego to zrobilam..teraz on mnie wspiera kiedy nie mam pieniedzy..pieniadze sa mi tylko po to zebym miala za co zjesc i rachunki pooplacac bo ciocia nie nadaje sie juz do pracy..a ja sie ucze wiec tez nie moge isc do pracy .. on ma 24 lata

Gość nicki się popieprzyły deseczko
:D

Gość matko co zrobillam
przepraszam cie "deska22"ale nie musisz kopiowac moich wiadomosci

Gość tutek-srutek
dobre! ;-)

Gość nicki się popieprzyły deseczko
:D:D:D:D:D deski wpis był pierwszy :P:P

Gość matko co zrobillam
sory ale nie..taka jest prawda

Gość matko co zrobillam
no tak jeszcze teraz mi sie dostalo