Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz jelenia gora

seks to sztuka, nie taka latwa Lepiej brac na partnera osobe dobra w te klocki

Polecane posty

Gość mateusz jelenia gora

na ten przyklad dalem pare razy possac palke dziwkom nie ebde ukrywal, ze one robia to lepiej niz przecietna grzeczna studentka bo na tym caly wic polega, seks to umiejetnosc ktora nabiera sie wraz z praktyka w sumie to chodzi o najk najlepsze zaspokojenie panna powinna 20 minut z usmiechem na ustach robic loda, wowczas facet ma dobrze a na co komu kochajaca zona co nie potrafi tego dobrze robic, juz nie moiwiac o tym, ze w lozku lezy jak kloda zamiast ochoczo wyprobowywac coraz to nowe pozycje? w gruncie rzeczy seks jest wazniejszy od milosci, to takie moze dla niektorych pesymistyczne ale jednak prawdziwe przeslanie

Gość weronikia sika do nocnika
hehe :)

Gość ze słownikiem w ręku
weż słownik pajacu

Zgadzam się prawie ze wszystkie poza jednym zdaniem cytuje "w gruncie rzeczy seks jest wazniejszy od milosci, to takie moze dla niektorych pesymistyczne ale jednak prawdziwe przeslanie'

Gość ferftrewftre
każdy ma prawo do swojego zdania, autor topiku także 🖐️ :)

Gość jestem facetem i powiem
ale ja po takim lodzie lubie poleżec ze swoją panna, przytulic sie do niej i móc usłyszeć że mnie kocha :) bez tego sam ten lodzik nie bylby juz tak wartosciowy :)

Gość fragles. s
sam chodzilem na dziwki co tydzien zeby rozladowac napiecie ale jednak brakowalo mi tej swojej jednej bo z kurwą przeciez nie porozmawiam i się nie posmieję i nie napiję na imprezce i nie powie mi ze mnie kocha hehe

Mozliwe że jakbyś zapłacił to by ci powiedziała I masz racje moge sie ruchac 27/7

Gość fragles. s
ale ja chce zeby powiedziala sama z siebie a nie ze zaplace :O nic nie rozumiesz

wiem przecie rozumiem ja mam nadzieje że w przyszłości nie będe musiał chodzic na dziwki a ty prosze pzrestań sie podszywac i chyba domyslam sie kim ty jesteś w wakacje też sie podszywałeś podemnie

to ty musisz fortune na kurwichy wydawac jak non stop sie ruchasz ;D

a to ja nie wiedzialam ze y masz 16 lat

,,panna powinna 20 minut z usmiechem na ustach robic loda..." chyba cie pojebao. Skoro sadzisz ze kobiety POWINNY opierrdalac galy to zacznij juz sobie szukac dziory w desce zeby sie zaspokoic. A ty co bys mogl jej w zamian zaoferowac? 7cm w wzwodzie? Mam nadzieje ze to prowokacja bo jak tak naprawde sadzisz to mi cie zal gosciu