Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goya1212

katar a wyjazd z dzieckiem

Polecane posty

Gość goya1212

Witam, chcialam poradzic sie Wam co byscie zrobily na moim miejscu? Moje dziecko ma 4,5 m-ca i od 3 dni ma katar. jutro mamy zaplanowany wyjazd na sylwestra ok 80 km od domu, pokoje hotelowe, male przyjecie ze znajomymi na sali obok w hotelu. chcemy wziasc corke z nami, jada tez inne male dzieci. ale zastanawiam sie czy przy katarze nie ryzykuje za bardzo? duze jest prawdopodobienstwo ze rozwinie sie z tego cos powazniejszego?

wiem że fajnie byłoby gdzieś się jutro wybrać, ale ja bym nie ryzykowałam z tak małym przeziębionym dzieckiem i to w taką snieżycę, bo jutro ma tez bardzo padać

Gość goya121213
Wlasnie, choc nie ma byc duzego mrozu. ale caly czas sie zastanawiam... pomozcie!

a czy ma temperature(powyzej 38?) wymiotuje, ma biegunke??? nie? to jedz i baw sie dobrze

Gość marynazwawki
zobacz, czy malutka ma jakieś inne objawy jeżeli to zapowiada się na coś grubszego to zostałabym w domu czy mała jest osowiała, smutna? czy nie ma temperatury, nie wymiotuje, nie ma rozwolnienia? jeżeli jest na rzeczy coś więcej niż katar to ja chyba zostałabym w domu a jeśli nie- jedź małej wieczorem przejdzie, a ty będzie pluła sobie w brodę, że się dałaś nabrać:)

sam katar to nie choroba. jesli dobrze sie czuje i nic innego jej nie dolega to uwazam ze mozesz normalnie jechac. chyba ze widzisz ze dziecko sie zle czuje, goraczkuje, ogolnie jakies inne objawy to dalabym sobie spokoj z wyjazdem