Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbghfjhvhjgj

ostatni dzień okresu to ten gdy .....

Polecane posty

Gość cvbghfjhvhjgj

Jeśli oblicza się dni płodne to dzień tuż po okresie gdzie na wkładce sa brązowe plamki to się zalicza do podliczania dni okresu czy to tego zalicza się tylko większe lub mniejsze krwawienie ???

Gość cvbghfjhvhjgj
no dobra ale do dni okresu liczy się tylko jak dziewczyna krwawi a brązowa wydzielina to już nie ?

Gość cvbghfjhvhjgj
znam strony ale muszę podac ostatni dzień kiedy był więc sie pytam czy ktoś może odpowiedzieć ?

wg mnie to ten, kiedy miałaś jeszcze plamienia bez plamień - brak okresu ale powiedz proszę po co Ci to, bo umrę z ciekawości :)

Gość cvbghfjhvhjgj
szczerze to z czystej ciekawości to słyszałam dwie wersje tą że kiedy mamy brązowe klamki na wkłatce to już nie zalicza się do okresu. Dlatego się pytam żeby jak kiedys bede chciała obliczyć dni to żebym się nie pomyliła . ;p

ale to czy będziesz to wliczała czy nie, to dla dni płodnych nie ma najmniejszego znaczenia :) liczysz od 1-ego dnia okresu :)

Gość gdgtty
Pełen cykl liczy się od pierwszego dnia miesiączki do ostatniego przed kolejną miesiączką...

Gość cvbghfjhvhjgj
aa czyli to tylko datę następnego okresu oblicza się od ostatniego ??

Gość cvbghfjhvhjgj
bo gdy robie tak ja mówisz to wychodzi mi zła data następnej miesiączki , a kiedy licze od ostatniego dnia to zawsze dostaje w tedy po 28 dniach i tak zawsze ;p Wiem że wyda wam sie że jestem głupia ale ja już sie pomieszałam wszyscy mówia mi inaczej xd

cvbghfjhvhjgj - łopatologicznie - załóżmy, że 1.stycznia dostajesz okres i właśnie pierwszy dzień cyklu, który wpisujesz w te wszystkie kalkulatory to 1 stycznia - czyli pierwszy dzień Twojego okresu. wpisujesz tam średni cykl i sam Ci wyliczy, chociaż jeśli to ma być antykoncepcja to nie polecam kalendarzyka...

ale Twój cykl nie musi wcale trwać 28 dni!!! może trwać zarówno 26 jak i 33 mój np. trwa na ogól 31 i nie ma w tym nic dziwnego!

Tak pytaja sie o ostatnią datę ostatniej miesiączki AUTORKO.!liczysz od 1wszego dnia krwawienia,aż do nastepnego krwawienia-to jest cykl menstruacyjny.!!helllo.!!

Gość cvbghfjhvhjgj
jestem nastolatką

Gość cvbghfjhvhjgj
No z ciekawości przecież mówię i żeby wiedzieć .

Gość cvbghfjhvhjgj
dobra dzięki wielkie już się połapałam ;***

No mamy nadzieję...i uważaj na "te"sfery bo z Twoja główką może byc wpadeczka;)nie no uwazaj i kup sobie jakąś książkę może,albo gin.zapytaj o co tylko zechcesz.!

Gość cvbghfjhvhjgj
ok dzięki za troskę ;***

i tylko jedna moja mała uwaga - jeśli nie chcesz wpadki to nie traktuj tego jako metody antykoncepcji! i pamiętaj, że lepiej zapytać niż potem mieć problem :)