Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna normalna 25

czy przy każdych tabletkach robi się badanie na krzepkość krwi i próby wątrobowe

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie, takie jak w temacie. Dzisiaj ginekolog przepisał mi tabletki. Nie chciałam brać takich tabletek, nigdy nie chciałam się truć i co do antykoncepcji to wierzę w inne metody, ale jednak dostałam je w celach leczniczych:O Pani ginekolog zapytała się mnie czy nie mam problemów z migrenami, czy w rodzinie ktoś chorował na raka itp jednak nie wysłała mnie na badania krwi i próby wątrobowe a slyszałam że tak powinno sie robić w przypadku antykoncepcji. Jak to jest? Są to tabletki Yaz.

up up

co yeah?

Gość nie chciałaś sbrać, nie chciał
aś się "truć" to nie bierz. Przymusu nie ma. Pewnie zbadała cię ginekologicznie, przy okazji nie stwierdziła powiększenia watroby, w wywiadzie nic nie mówiłaś, że krew ci leci bez przerwy z nosa, a rany goją się latami to ci przepisała. Ale jak mówię, przecież nie stoi z pistoletem przy twojej głowie i nie wymusza łykania. Masz wolną wolę i skoro tak bardzo ci to nie na rękę, to nie łykaj

nie chcę żeby tak dopierała bo nia mam ochoty na zabawę w kotka i myszkę, chcę je brać maksymalnie do wakacji, jeśli jest tak jak mówisz to przewalone. krzepkość krwi też można powiedziec

Gość choinkowy zonk
Mi ginka nie robiła badań :( Dała hormony i git :( Sęk w tym, że moje próby wątrobowe bez hormonów są masakryczne :)