Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idomiska

Mam małe piersi prawie niewidoczne ;(

Polecane posty

Mam 15 lat i niewidoczne piersi :( Jest to uciążliwe jak na mój wiek. Nie wiem co mam robić .. wiem że to krępujące ale wyglądają one tak ; http://www.voila.pl/144/4skfj/index.php?get=1&f=1 Wstydzę się tego ale wole anonimowo wypytać się o moje problemy niż na realu. Chcę dokładnie wiedzieć czy to niepokojące w takim wieku mieć minimalny rozmiar ? Jakie są etapy rozwoju piersi i ile one trwają oraz na jakim ja jestem etapie ; / dziękuje za pomoc :)

Gość wikki88
Jeszcze trochę urosną, a potem w ciąży, nie przejmuj się tak.

Gość nanana yeahhh...good bye
o fuck .... :(

Gość mchalek16
o kurwaaa!!! :D ale mamy radoche z kumplami!!!!!! :D:D:D:D:D:D: o masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cala sala huczy :PPP ok ile melanzowac dalej :D

Gość gyutgjuygf
iDominiska masz dopiero 15 lat więc wyglądają normalnie jak na Twój wiek, na pewno urosną. Spójrz jakie piersi ma Twoja mama - prawdopodobnie będziesz miała takie same. Ja też długo byłam deską, w Twoim wieku wyglądały tak samo, a później miałam najpiękniejsze piersi na świecie :) jedrne, zgrabne. Teraz po ciąży niestety się zmieniły, ale nadal są piękne. Przed ciążą miałam 75B - teraz 80C. Nic się nie martw jesteś młodziutka, śmiesznie wyglądałabyś z takimi dużymi piersiami, zboczeńce by się patrzyli, a tak to są bardzo dziewczęce.