Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość Facetttt
Wy Panie skoro zostawiałyście swoich facetów to na pewno męża tez zostawicie:)

Gość Facetttt
Kocham swoją nową kobiete i z Nią będe. Czy bedzie mnie ktos oceniał w sposób negatyny czy nie wiem jaki. Nie interesuje mnie opinia innych.

Gość kot13
:-) pisanie na kafe wyrażnie temu zaprzecza:-) Twoja nowa kobieta - co za tekst:-) każdy człowiek należy do siebie a nie do drugiego:-) poodzenia w nowym roku:-)będzie potrzebne;)

Gość Facetttt
życzę Wam drogie zazdrosne i bojące sie o swoich meżów Panie by nie zostać samym nie zmieniania partnerów życiowych.:) Bo nigdy tego w życiu robić nie wolno. Trzeba zyć w nieszczęściu jeśli takowe mamy:)

Gość andi ....................
ja sypiam i z mężem i kochankiem (choc z mężem rzadziej) i z tego co wiem że mój kochanek podobnie jak ja. To że z mężem rzadziej wynika raczej z niemożności (co za paradoks). Wiedziałam ze ma żonę i muszę akceptowac że z nią sypia - nie ukrywa tego bo szczerze sobie o wszystkim mówimy. Nie chce w niej wzbudzic podejrzeń. Wiem jednak że to raczej z musu niż z przyjemności z nią sypia. Wiem jak wygląda (jest nieatrakcyjna i mało wymagająca) i mu wierzę.

Kotku...skoro nie panowanie nad emocjami to wstyd to współczuję Tobie:) rozumiem ze jak seks uprawiasz czy męża wyzywasz to tez wstyd bo wtedy nad emocjami sie równiez nie zawsze panuje:)

Gość kot13
ostatnio w pomorskiem zdarzyła się sytuacja , że kobieta urodziła bliźnięta- po zrobieniu badan genetycznych okazało się, że jedno było męża a drugie kochanka.Trudno się z takiego zonku wytłumaczyć mamie tych dzieci- za nic nie da się jej wkręcić , że spała tyko z jednym z panów- musiało soę to bowiem zdarzyć w odstępie kilku dni- plemniki bowiem żyją w ustroju kobiety 3 do 7 dni. KU PRZESTRODZE nowoczesnym :-)

Gość kot13
różyczko- emcoje nie powinny wpływać na decyzyjnośc . Od tego mamy rozum. Emocje mamy wszyscy ale nie powinny one kierować wyborami.

Gość powiedzcie mi
14:47 [zgłoś do usunięcia] Herbaciana Różyczka nigdy nie mów nigdy. Bo najłatwiej oceniać innych tylko nie siebie widzisz ddzazge w oku brata swego a belki w swoim nie widzisz." wypadaloby nie tylko cytowac ale i zastosowac sie do tego:)

Pare slow prawdy - to bylo na tyle dawno, ze moge o tym pisac spokojnie. Moj byly maz mial kochanke ok. roku, niestety caly czas w ciagu tegu czasu bylismy normalnym malzenstwem- rozmawialismy, sypialismy ze soba i takie tam. Wiec z tym nierozmawianiem i niesypianiem to oni chyba rzeczywiscie wciskaja Wam niezly kit. Jak sie dowiedzialam? Ona do mnie przyszla, bo sie zakochala i chciala wiedziec czemu jestem dla niego taka niedobra i nie pozwole mu odejsc. Kurcze, potem pierwsze co to poszlam sie przebadac na obecnosc chorob wenerycznych. Mialam szczescie, ze niczym sie nie zarazilam:). Taka prawda.

Gość fneofneofnewongfqwogne
kot :D niezłe :D Mnie natomiast zafascynowało słowo "Nowa" [01.01 Facetttt : Kocham swoją nową kobiete i z Nią będe. A jak już nie będzie nowa? Jak już przejdzie termin gwarancji, jak stanie się po kilku latach taka ....niezbyt nowa? Jak się "trafi" nowsza od tej nowej?;)

Gość kot13
są takie mądre słowa (moim zdaniem). brzmią one POZNAJ SIEBIE. Raczej na tym się koncentruje Róziu:-) ( pozwalam sobie na zdrobnienie bo i Ty tak miło mi mówisz;-)

jakie Wy jestescie sfrustrowane. az to czuc na odległość. Widze ze musisz usuwać nawet moje opinie aby prawdy nie czytac:) usuwaj ile chcesz jak jestes taka złośliwa:) pozdrawiam

a swoją drogą to wcale sie nie dziwię jakby Was mężowie zostawili, choć po takich wypowiedziech obrazających wszystkich wokół smiem twierdzić ze raczej celibat u Was gości:D pozdrawiam gorąco:) i zycze Wam mnie strachu :)

Różyczka :D co poniektórzy to ośmieszają głupotę i śmieją się z naiwności kobiet, którym faceci próbują wcisnąć kit... sorry... miało być niektórzy faceci :)zdarzają się okazy pełnowartościowe :)

:D:D:D "mężowie was zostawili" Myślisz, że brakuje kobiet, które zostawiają takich mężów, jak Ci panowie tutaj, którzy wcześniej pisali?:D

Gość kot13
a ja myślę, że należy oprócz panów mieć inne pasje w życiu. Polecam latanie szybowcami- daje dużą adrenalinę- no i drążek ma się między udami ;-)

Gość kot13
Różyczko- zmiany w życiu moim zdaniem należy zaczynac od zmiany siebie-inaczej powiela się schematy:-)

" .... nie Wam to oceniać" A weź mi spróbuj zabronić? ;)

Gość kot13
Boga do tego nie mieszajmy;-) Historia nas oceni:-) )

Gość gussss
dlaczego zaraz jedziecie po kimś kto nie pieprzy się z kochankiem jak tylko zaswędzi , a kochanki są wielbione pod niebiosa? to że mam jakieś hamulce i nie mam ochoty iść do łóżka z byle penisem , bo dawno nie miałam to zasługuję na chłostę? :O

Gość kot13
a mnie się zawsze wydawało ,że to my uczestniczymy w Jego istnieniu:-) dzięki za Oświecenie:-)

Gość kot13
mentorski*

to się zdecyduj: Ty, czy Bóg? Bo kwestia brzmiała: A weź mi spróbuj zabronić. Więc się pytam, jak Ty mi zamierzasz zabronić? I nie wyręczaj się Bogiem - zbyt wiele ludzi się już Nim wyręcza. A ogólnie wiadomo, co się dzieje po niektórymi czarnymi habitami.

jeszcze nie zaczęłam :D jak zacznę, to będzie dość długa lista :D Na razie, to proszę, żebyś się nie wyręczała osobą Boga.