Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
jasne że może i nie ale za to znajdzie sobie kolejną kochankę jeśli juz a zona dalej na usługach? ja faceta nie bronie, bo to on powinien sie decydować czy komu zycie niszczyć a z kim je budowac, ale to nie domena jedynei facetów. kobiety w końcu tez mają kochanków i czy kochanek sie wkurza sie że kobieta może sypiac z mężem? mój przyjaciel okazywał wielką zazdrość, która ukrywał co prawda, ale widać było. zrozumiałam to co on czuje gdy raz minełam go gdy szedł z zoną. co za uczucie. tyle że wiem ile czasu mnie pragnął czyli z zona halo nie było. ja nikomu źle nie zycze ale jak ktoś szuka sexu poza małżeństwem to czegoś brakuje i nie jest to tylko sex.

Gość gość
no tak, czegoś brakuje. Małżeństwo nie jest czarodziejskim stoliczkiem, który spełnia wszystkie marzenia i zachcianki. Tylko głupi ludzie uważają, że mąż albo żona będą nieustannym źródłem ekscytacji, inspiracji, szczęścia i zaspokojenia wszelakich potrzeb.

Gość gość
no tak bo nie którzy myślą,że jak jest mąż to już miłość do grobowej deski.I nie ważne,że mąż traktuje nas jak służące,nie szanuje i te jego wady które wcześniej ukrywał,itd. Potem się dziwicie ,że kobieta szuka pocieszenia u innego,który ją traktuje jak kogoś wyjątkowego

Gość gość
gość wczoraj Zapewne te same sztuczki w łóżku i tak samo dba o kochankę dlatego ona tez walczy o niego. Dlaczego nie postawisz mu ultimatum tylko pozwalasz na taka grę ?

Gość gość
dziś a kochanka dlaczego nie postawi ultimatum tylko waruje przy cudzym mężu jak bura suka żebrząc o ochłapy? Na co liczy takie babsko bez godności i honoru?

Gość gość
Kochanka mojego męża nawet chce sie ze mną spotykać, wspominała coś o przyjaźni. Według mnie musi mieć głębsze problemy albo robi to zeby zaimponować mojemu mężowi. xxx Twojemu mężowi chyba kał wymieszał się z mózgiem, ze się nie wstydzi zadawać z takim odpadem społecznym. Przecież to jakaś skończona wariatka z tej kochanki. Takie nic warte debilki powinni zamykać w psychiatryku i obowiązkowo leczyć, bo jak im się pogorszy to zaczną stwarzać zagrożenie dla otoczenia.

Gość gość
Ja znam taką osobę której nie przeszkadza. Ale ona sypia z różnymi i traktuje to jak zabawę. Zupełnie nie przeszkadza jej że ktoś ma zonę. A jak wchodzi w jakąś głębszą relację, to czuje jakaś tam zazdrość, ale głównie jest to spowodowane chęcią upodobania się do innych ludzi, którzy normalnie w takich sytuacjach powinni czuć zazdrość, bo podejrzewam że gdyby nie ta potrzeba czucia to co inni to po prostu bawiłaby się na całego i doiła ile się da.

Gość gość
Dodam, że ona po prostu jest wypaczona, jest wyzbyta uczuć wyższych, jest płytka i potrzebuje ciągłego dowartościowywania się. Coś musiał nie grać w jej dzieciństwie. Normalna kobieta gdy ktoś na nią gwiżdże, czy wysyła jakieś niejednoznaczne SMS-y skróciłaby to ostro. Dla niej to są komplementy i ona jest w siódmym niebie. Nie ważne czy brzydki, czy piękny, czy bogaty, czy biedny młody czy stary, ważne żeby na nią spojrzał i pogwizdał:P

Gość gość
a ja znam takie żony, które najpierw robią piekło z życia zdzirom, a na koniec spuszczają solidny łomot za to, że im nie przeszkadza obecność żony :D

Gość gość
Nie ważne czy brzydki, czy piękny, czy bogaty, czy biedny młody czy stary, ważne żeby na nią spojrzał i pogwizdał xx Pamiętam taką lampucere. Już nie żyje ale jak była młoda to się cieszyła i rżała jak kobyła gdy facet na ulicy gwizdnął na nią albo krzyknął coś do niej. :D

Gość gość
gość dziś dziś a kochanka dlaczego nie postawi ultimatum tylko waruje przy cudzym mężu jak bura suka żebrząc o ochłapy? x No właśnie dlatego ,ze nie szanuje się wiec ultimatum nie postawi, zresztą kochanka wchodzi w układ i dokładnie wie ,ze żonkoś ma żonę i godzi się na to co jest.

Gość gość
dziś przecież to trzeba być skończonym zerem, żeby świadomie włazić z buciorami komuś w życie i jeszcze nadstawiać twarz do oplucia. Tak może postępować tylko osoba z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, albo wychowana w najgorszej patologii.

Gość gość
dziś Ok dlaczego kochanka nie stawia ultimatum już wiemy ale dlaczego zona tego ultimatum mężowi nie stawia ?

Gość gość
Jak chcesz naprawde wiedziec co on mysli, co czuje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
dziś no ale jakie ultimatum ma stawiać żona własnemu mężowi? Przecież napisała, że kocha męża i jest jej z nim dobrze. To jest jej maż, a nie kochanek. Wybrał ją na żonę czyli kobietę swojego życia, oświadczył się, ożenił i chce z nią być już na zawsze. To nie wina żony, że jakaś psychiczna patologia zakochała się w jej mężu i robi z siebie publiczne pośmiewisko. Wariatka nigdy nie zrozumie, że facet od żony nie odejdzie, zawsze będzie miała urojenia, będzie żyła nadzieją, więc się nie odczepi dopóki nie zostanie przymusowo leczona psychiatrycznie. Tak, każda długoletnia kochanka jest chora psychicznie. A żona ma zniszczyć własne małżeństwo, żeby zrobić przyjemność wariatce z której i tak wszyscy się śmieją? Niech lata za jej mężem, jak suka z wywieszonym jęzorem, aż zawału dostanie. :D

Gość gość
dziś Oczywiście ,ze to nie wina zony ,ze mąż ma kochankę ale wina męża. Co to za mąż ,który daje sobą pomiatać kochance właśnie takiej ( Tak, każda długoletnia kochanka jest chora psychicznie.) ? Co to za zona ,ze pozwala swojemu mężowi na zadawanie się z kochanka właśnie taka :(Tak może postępować tylko osoba z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, albo wychowana w najgorszej patologii. )?

Gość gość
dziś Długoletnia kochanka żonatego? Tylko wściekłe kochanice żony atakują gdy załapią że rozwodu nie będzie. Idź do psychiatry szumowino społeczna. Jak cię prochami nafaszeruje to może w końcu dotrze do ciebie dlaczego jesteś nikim dla tej żony i jej meża

Gość gość
gość dziś dziś Oczywiście ,ze to nie wina zony ,ze mąż ma kochankę ale wina męża. Co to za mąż ,który daje sobą pomiatać kochance właśnie takiej ( Tak, każda długoletnia kochanka jest chora psychicznie.) ? Co to za zona ,ze pozwala swojemu mężowi na zadawanie się z kochanka właśnie taka Tak może postępować tylko osoba z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, albo wychowana w najgorszej patologii. )? x Próbujesz zrozumieć dlaczego żona się nie rozwodzi? To jest jej prywatna sprawa, a nie twoja. Żona nie musi się tłumaczyć obcej babie na forum. Idź do tej żony i pogadaj z nią, bo inaczej nic nie wskórasz.

Gość gość
Zawsze myślałam ,że to żona mówi mężowi co ma robić a nie kochanka i to żony mąż słucha a nie kochanki. A tu sytuacja jest taka ,ze mąż ma w d***e co żona myśli i czego chce i daje się omotać warującej kochance. O ile żona jest żoną i ma prawo postawić ultimatum i bronic swojego małżeństwa to kochanka już nie bo nic oprócz seksu z żonkosiem ja nie łączy.

Gość gość
Próbujesz zrozumieć dlaczego żona się nie rozwodzi? x Próbuje zrozumieć dlaczego pozwala sobą pomiatać i dawać pluć sobie w twarz przez swojego męża i jego kochankę.

Gość gość
gość dziś Czy ty widzisz różnicę między żoną żyjącą w ponad dwudziestoletnim małżeństwie a kochanką która za cudzym meżem lata jak obłąkana?

Gość gość
A co z sytuacją gdy kochanka jest równocześnie żoną?

Gość gość
Próbuje zrozumieć dlaczego pozwala sobą pomiatać i dawać pluć sobie w twarz przez swojego męża i jego kochankę. xx Oplutą twarz to ma kochanka przez swojego kochasia, jego żonę i wszystkich ludzi wokół. Wszyscy parskają śmiechem, a kochanka się wyciera i mówi, że deszcz pada :D

Gość gość
A co z sytuacją gdy kochanka jest równocześnie żoną? x kochanka żoną, jakim cudem? wytłumacz nam to krok po kroku

Gość gość
Oplutą twarz to ma kochanka przez swojego kochasia, jego żonę i wszystkich ludzi wokół. Wszyscy parskają śmiechem, a kochanka się wyciera i mówi, że deszcz pada smiech.gif x Niestety ale żonę na pośmiewisko wystawia jej mąż i wszyscy śmieją się z niej i współczują a kochanka , no cóż przecież to psychicznie chora kobieta.

Gość gość
dziś Czy ty widzisz różnicę między żoną żyjącą w ponad dwudziestoletnim małżeństwie a kochanką która za cudzym meżem lata jak obłąkana? x Oczywiście ,ze widzę , żona ma prawo zadąć od męża wierności bo jej przysięgał a kochanka nie ma prawa do niczego.

Gość gość
Niestety ale żonę na pośmiewisko wystawia jej mąż i wszyscy śmieją się z niej i współczują a kochanka , no cóż przecież to psychicznie chora kobieta. x No i znów żyjesz w błędzie bo jak mąż zdradza żonę to zdradę ukrywa przed całym światem żeby nikt żonie nie doniósł a z kochanki która narzuca się mu publicznie sam robi wariatkę. Wszystkim mówi że to chora psychicznie baba się do niego przyczepiła :D

Gość gość
dziś No ale co ciebie tak ta żona obchodzi? To jej sprawa czy się z niej śmieją czy nie, a nie twoja zdesperowana kochanko.

Gość gość
i znów szaleje jakas kochanica na kafe :D

Gość gość
gość wczoraj Trochę stare te wpisy... Mąż kocha zonę bezwzgledu na to czy mu pierze czy gotuje...zawsze są jakieś uczucia. Gorzej jest jak kocha obie i z dwiema chce budować życie. Kochanka mojego męża nawet chce sie ze mną spotykać, wspominała coś o przyjaźni. Według mnie musi mieć głębsze problemy albo robi to zeby zaimponować mojemu mężowi. Tak jestem żona walcząca która poswieciłaś dwadzieścia pare lat na ukształtowanie i wypielęgnowane męża poto żeby kochanki zachwycały sie jego gustem, obyciem i sztuczkami łóżkowymi. Tak byłam i jestem oklamywana przez swojego męża. Ale wciąż powtarza mi ze to tylko tandetny fajerwerk! A ze mną widzi nasza wspolna starość! Jak tu nie walczyć? Nadodatek stara sie tak bardzo zeby było cudownie ze gdyby to kochanka widziała spakowała by juz walizkę! x Ta zona o niczym nie wie? ;)