Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
dziś znów majaczysz zdesperowana kochanko :D

Gość gość
16:20 Super, jak się już rozwiedziecie to będzie z niego pociecha dla nowej żony :)

Gość gość
Nie nie majacze:)nie musisz wierzyć mało mi na tym zależy :)jeśli żonki uważają że faceci zdradzają je z miłości no to jesteście w błędzie :)

Gość gość
Oni zdradzają z miłości do siebie. Bo żony nie kochają, ani kochanki. Z żoną mają Tylko wspólny dom i dzieci, a kochanka to materac na każde zawołanie.

Gość gość
Ale baby jak baby będą pluc na siebie nawzajem.faceci mają w d***e udzielanie się na forach.robią swoje i tyle.uczcie się od mężczyzn.

Gość gość
Sugerujesz aby uczyć się od facetów jak zdradzać męża?

Gość gość
póki co to mój kochanek kombinuje jak zakończyć małżeństwo xxx Kombinujesz to ty co tu wymodzić, żeby znów się nie ośmieszyć. Z rozwodem się nie kombinuje tylko składa w sądzie pozew rozwodowy.

Gość gość
Zakłada się sprawę o rozwód i już. Pewnie, w tydzień się nie odbędzie, ale od czegoś trzeba zacząć. Kombinować to można latami a naiwna kochanka czeka czeka i czeka

Gość gość
A rozumiesz debilko że jestem żona więc nie zależy mi na tym by on się rozwodzil:)???jest dobrym kochankiem ale mężem byłby słabym bo zdradzacza to ty sobie trzymaj przy sobie.widzę że dla was jest tylko białe i czarne i żadnej z wami rozmowy nie ma:) także nie bójcie się ja mam swojego misia i jeszcze cudzego ;)

Gość gość
Uczcie się od facetów jak mieć pierdoły w d***e;)bo na razie zrecie się kretynki między sobą a oni bawią się na całego

Gość gość
17:34 masz racje ;)

Gość gość
Mnie to nawet nie denerwuje że moj mąż sypia z kochanką. W czym ma mi to przeszkadzac.

Gość gość
18 :23 prawidlowo :D Co za ostoja spokoju :)

Gość gość
ja pi...ole co tutaj za tępaki z waginami piszą:) Jedna wie że jej mąz się sypie z inną ale i tak jest lepsza bo ma męża:) a ta druga nie:) Druga udaje że jest kochanką bo se mysli że jest ładniejsza i lepsza włóżku i to jej wystarcza:) Każdy se tłumaczy jak może by sobie wmówić że jednak ma lepiej jak inni. Facet jak kocha to nie zdradza a jak ma zonę i zdradza to to nie jest żadna rodzina tylko ściema.Koniec kropka. kochanka to na ogół tylko zaapchajdziura z nudów,facet jej nie kocha tylko zabija z nią czas. Od niby znienawidzonej zony i tak nie odchodzi.Koniec kropka. I żadne pip rzenie o dooopie maryny nie ma tutaj sensu - każdy dobrze wie jak jest. Zacytuję Pazurę z Psy 2"Wy nie jesteście złe. Wy jesteście po prostu bezdennie głupie".

Gość gość
Pięknie napisane.zgadzam się z powyższym.jak kocha i pragnie to nawet mu do łba nie przyjdzie by zdradzić.jeśli wam żony i szanowne kochanki wystarczy taka pseudomilosc!?to życie w ten sposób:)i wmawiajcie sobie nawzajem która lepsza -choć tak bardziej na plus w mojej ocenie jest niestety kochanka.proste-kocha to nie zdradza!

Gość gość
A rozumiesz debilko że jestem żona więc nie zależy mi na tym by on się rozwodzil ???jest dobrym kochankiem ale mężem byłby słabym bo zdradzacza to ty sobie trzymaj przy sobie.widzę że dla was jest tylko białe i czarne i żadnej z wami rozmowy nie ma także nie bójcie się ja mam swojego misia i jeszcze cudzego xxx Debilka to jesteś ty skoro ci się wydaje, ze trzymam zdradzacza przy sobie, a twój mąż to debil do potęgi n jeśli poślubił i żyje z zawodową ku/rwą. Ja i mój mąż się kochamy, więc się nie zdradzamy.

Gość gość
Ale wy glupie jestescie , bezdennie glupie jak to powiedzal pewien ... w filmie . Sam fakt , ze facet was zdradza stawia was w szeregu za kozami . Oni was stawiaja , pluja postepowaniem , a wy udajecie , deszcz pada . Takim zonom to trzeba wspolczuc .

Gość gość
Hahahaha ale polew - serio ja nie sądziłem ze te Polki to są głupie jak but. Jak to sie czyta to sie można pozlewać do rozpuku. bogu dzięki za prostytutki - idzisz płacisz dziewczyna robi swoje i kazdy jest zadowolony. ale dzisiaj małżeństwo w dodatku z Polką czytającą kafeterię to jazda bez trzymanki:)

Gość gość
Jedna wie że jej mąz się sypie z inną ale i tak jest lepsza bo ma męża a ta druga nie x coś ci się pomajtało kretynko bo tu jedna się pluje że ma męża do bani w łóżku i musi się sypać z cudzym mężem a że jest obłąkana to w każdym wpisie widzi zdradzoną żonę

Gość gość
Żona se wmawia że i tak jest lepsza bo ma męża dom i rodzinę. Kochanka se wmawia że i tak jest lepsza bo gdyby kochal żone to by nie zdradzał. no i czuje ze jest atrakcjnijsza i lepsza w łóżku. Obie sie mylą. Żonę traktuje jak kucharkę kochankę jak prostytutkę. Przestańcie sobie obie wmawiać te bzdury b to sie staje już serio żałosne:)

Gość gość
A co ma facet powiedzieć kochance, że mu się nudzi w małżeństwie albo, że ma ochotę z obcą babą na seks, bo żona bywa zmęczona?żadna, ale to żadna kobieta by takiego gościa do łóżka nie wpuściła. No to on nawija i nawija, oj jaka ta żona niedobra, że pobrali się bo była ciąża, drugie dziecko też jakoś przypadkiem potem się zrobiło, a teraz w domu źle, żona głupia, nie rozumie go, nie kocha go i się awanturuje. A jak potem poszepcze parę słodkich słówek, jaka to kochanka jest piękna, fantastyczna, całkiem inna niż żona, to biedaczka ma już kisiel w głowie i nie tylko. Jak ktora mądra to kupnie takiego w zad. A jak naiwna, albo niedowartosciowana, to łapie się na takie czułe słówka i romans gotowy.

Gość gość
Żałosne to jest to, że jakaś kafe prostytutka wszędzie widzi zdradzone żony. :D

Gość gość
Watpie , zeby faceci sypiali z zonami . Mozecie kolorowac swiat , ale prawda jest taka , ze gdy ma kochanke to rzadko sypia albo wcale . Sa tez tacy , ktorzy owszem sypiaja i sa lepsi w domu , ale dla niepoznaki , zeby sie nie wydalo . Jednak wiekszosc nie sypia i dobrze o tym wiecie . A gdy taki jest zakochany to juz jest pozamiatane . Tak ze nie piszcie bzdur i banialokow , bo to az zalosne jest .

Gość gość
gość dziś Błagać i biegać za zonatym?Haha no jak kochanka na z 20lat to może i biega oczko.gif póki co to mój kochanek kombinuje serio odstaw te leki - bilet do Tworek radzę rezerwować. Druga sprawa - napisz już kiedy twoj "kochanek" to wykombinuje bo póki co to chyba nadal kombinuje no nie?;) a kazdy tutaj i tak wie że jesteś samotna nieatrakcyjna i bez faceta a tym żonom zazdrościsz ze kogoś mają. Stąd taka twoja nienawiść do żon. Pocieszę cię - co druga i tak wie ze jej małżeństwo to goooofno ale zawsze będzie robić dobra minę do złej gry:) Małżeństwo to dzisiaj szambo.

Gość gość
Jak facet kocha to nie zdradza. jak zdradza to nie jest wart kochania koniec kropka

Gość gość
Przykre , jest to ze kobiety nie widza problemu :o

Gość gość
Dobra, facet ktpry zdradza to dno. Ale jak nazwac kobietę, która wie, że on jest żonaty, a mimo to się z nim spotyka i sypia?

Gość gość
gość dziś Watpie , zeby faceci sypiali z zonami . Mozecie kolorowac swiat , ale prawda jest taka , ze gdy ma kochanke to rzadko sypia albo wcale . Sa tez tacy , ktorzy owszem sypiaja i sa lepsi w domu , ale dla niepoznaki , zeby sie nie wydalo . xx To zdecyduj się w końcu sypiają czy nie sypiają z żonami? :D:D

Gość gość
a jak nazwać kobietę której znudził się własny mąż więc pieprzy się z cudzym?

Gość gość
A mnie ciekawi, jak oni śpią dla niepoznaki z tymi żonami, co to całkiem już ich nie pociągają? Przecież to technicznie niemożliwe. Baba może udawać ale facet nie.