Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
Nic się niunia nie martw.kombinuje jak temat zamknąć i ja tez.jesteśmy w związkach a chcemy być jak razem i jeśli myślisz że załatwisz to w jeden dzień to jesteś w błędzie ;)ale spokojnie wszystko przed tobą.nie będę cię przekonywać że mnie kocha bo wiem to od dawna a jak ty trafiłaś na gościa który cie przeleciał i zostawił no to sory ;)niektórzy zonaci robią i tak;)bzykaja i zmieniają na inne....ale nie na żony :)żony nadal są tylko bo są:)ale pocieszające się że jest super

Gość gość
Watpie , zeby faceci sypiali z zonami . Mozecie kolorowac swiat , ale prawda jest taka , ze gdy ma kochanke to rzadko sypia albo wcale . xxxxxxxxxx Możesz być pewna naiwna kochanko, że twój żonaty kochaś sypia ze swoją żoną :D

Gość gość
Nienawiść do żon????Buhahaha:)mi jest was w sumie żal:)

Gość gość
To zalezy od faceta :D . W przewazajacej czesci nie , mala grupka jeb* kow sypia , bo tacy , a takze dla niepoznaki zeby sie nie zorientowala . Sa wtedy tez lepsi , do rany przyloz - takie czyszczonko sumienia :D

Gość gość
A najlepszy to to taki co pod każdym krzaczorem ma kokotę i kocha wszystkie bo on nie odróżnia miłości od *********.

Gość gość
dziś Co bierzesz? :D

Gość gość
ru/cha/nia

Gość gość
A co to za problem bzyknac żonę myśląc o innej np.seksownej modelce???wtedy palą stanie ;)bez problemu:)zamykasz oczy i jakoś to jest;).myślałby kto że baby jak się kochają że starym mężem to myślą o nim Hahaha Taaaa jasne już wierze

Gość gość
No jasne myśli o tobie, a tą starą żonę po dopie całuje w łóżku. :D

Gość gość
A jak nazwać faceta który po raz kolejny znudził się żona i bzyka cudzą żonę ?

Gość gość
No o mnie lepiej niech nie myśli bo inaczej byłby gejem :D

Gość gość
dziś Nie musisz dziecko w nic wierzyć. My żony mamy to gdzieś w co ty wierzysz ha ha

Gość gość
No jak kochanka jest modelką to pewnie i o niej;)

Gość gość
gość dziś A jak nazwać faceta który po raz kolejny znudził się żona i bzyka cudzą żonę ? xx Przecież ciebie nikt nie bzyka. Znów majaczysz, bo leków nie wzięłaś :D:D

Gość gość
Kochanek nic nie denerwuje one godzą się na wszystko żeby tylko pędzla nie stracić a jak jeszcze dostaną jakiś czekoladopodobny smakołyk za 0,99 zł z promocji to szaleją jak małpy na karuzeli . One wiedzą ,ze muszą tańczyć tak jak im kochaś każe bo jak nie to krótka piłka , bo żona wiadomo rządzi a kokota wiadomo służy .

Gość gość
Patrzcie na dane statystyczne :) większość kobiet więc i facetów tym bardziej-po latach małżeństwa fantazjuje ale nie z własnym mężem /żona.naprawdę poziom na tym forum ...dość niski

Gość gość
Sam/a jesteś niski/a. Ja nie fantazjuję i mój mąż też nie musi.

Gość gość
O ja pierdolę !faceci mieliby tu niezła zabawę jakby to poczytali:) znam całą masę twardych kobiet które to rządzą kochasiami:)a jak im coś nie odpowiada to potrafią pokazać drzwi.niestety tych cech nie mają niektóre żony bo co by było gdyby miś sobie poszedł?oj byłoby ciężki :p

Gość gość
Kokota zgodzi się na wszystko i nie ma wybrzydzania

Gość gość
W wielu przypadkach kobiety nie wiedza o partnerkach , zonach , a gdy sie dowiaduja juz sa zaangazowane . Ale mnie smieszy jak zony probuja tutaj ratowac swoja twarz poprzez wyzywanie kochsnek . To nie kochanki was zdradzaja , ale mezowie i doskonale wiedza co robia , sa tego swiadomi i nikt ich nie zmusza , maja romanse , a wy tu ujadacie na jakies bezimienne kochanki , ktore moze nawet nie sa swiadome ze nimi sa . One moga noe wiedziec o waszym istnieniu lub sa oswiecone za pozno, nie wszystkie oczywiscie , ale wasi mezowie doskonale wiedza , ze maja zony .

Gość gość
22.46 dziecko kładź się spać, bo jutro do szkoły nie wstaniesz :D

Gość gość
Nadal się dziwie, dlaczego tylko mały procent facetów zostawia żony dla kochanek, a jeszcze mniejszy wiąże się potem na lata z tymi kochankami. Zwykle okazuje się, że kochanka za jakiś czas o dziwo przypomina była żonę.

Gość gość
Kokoty to niewolnice własnych zaburzeń osobowości

Gość gość
Kochaś nie chce za żonę latawicy

Gość gość J
gość dziś O ja pie**olę !faceci mieliby tu niezła zabawę jakby to poczytali znam całą masę twardych kobiet które to rządzą kochasiami a jak im coś nie odpowiada to potrafią pokazać drzwi.niestety tych cech nie mają niektóre żony bo co by było gdyby miś sobie poszedł?oj byłoby ciężki xxxxx Właśnie czytam i mam niemiłosierny ubaw z ciebie żałosna miernoto he he

Gość gość
Najlepszy wpis na tym forum to...uwaga! "Ja nie mam potrzeby fantazjowsc mój mąż też "......o k***a turlam się że śmiechu!Haha haha

Gość gość
"gość dziś Watpie , zeby faceci sypiali z zonami . Mozecie kolorowac swiat , ale prawda jest taka , ze gdy ma kochanke to rzadko sypia albo wcale . xxxxxxxxxx Możesz być pewna naiwna kochanko, że twój żonaty kochaś sypia ze swoją żoną smiech.gif" X Nie jestem nia i nie bede , przez szacunek do siebie , bo nie spojrzalabym sobie w twarz . I nie przez szacunek do jakiejs zony , ale do siebie . Ale ty za to jestes durna , zdradzana zona , ktorej facet pluje w twarz a ty udajesz ze deszcz pada . I bardzo dobrze , ze sa takie glupie kobiety , facet ma dobry seks , a w domu czyste skarpetki i obiadek od glupiej zonki i wszyscy zadowoleni . Powinno byc wiecej kochanek , ktore robia to z premedytacja i czerpia z takich romansow satysfakcje , bo niestety wiekszosc to nieswiadome lub tak samo oszukane jak wy gaski .

Gość gość
Najlepszy wpis na tym forum to...uwaga! "Ja nie mam potrzeby fantazjowsc mój mąż też "......o k***a turlam się że śmiechu!Haha haha xxx I co ciebie pustaku tak śmieszy w tym wpisie, ze ktoś jest szczęśliwy, a ty nie? :D

Gość gość
Co wy cpacie? To jest niebezpieczne. Wariatki same. Tez jestem kobietą ale w zyciu by mi nie przyszlo robic takiej jatki, az strach pomyslec o waszym spotkaniu. Same trupy by się sypaly. Nie macie za gtosz estydu ani honoru.

Gość gość
Sporo ludzi się rozwodzi.patrz na dane statystyczne tłuku po zawodowce fryzjerskiej. Jak żyjesz tylko swoimi sąsiadami w slamsach to fakt-tam nie rozwodza się tylko zdradzają bo im żal 600zł na rozwód.