Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość gość
Jakże nisko trzeba upaść i nie mieć szacunku do siebie żeby być darmową nałożnicą dla żonatego .

Gość gość
dziś najśmieszniejsze wpisy to są twoje walnięta qrewno z rozdwojeniem jaźni i osobowości hahahahahahahahahaha

Gość gość
Bo kochanka wszędzie wietrzy zdrady. Ba nawet jak kiedyś wyjdzie za mąż, to szpieguje komórkę męża, czy aby kogoś nie ma na boku,

Gość gość
Dokładnie -chcesz przesrać życie to zacznij zdradzać a potem to już równia pochyła a finisz w rynsztoku .

Gość gość
No nie mogę same szczęśliwe myślace podczas seksu tylko i wyłącznie o swoim mężu:)ba!same szczęśliwe zdradzana żony :)Hahaha idę spać bo z takimi tumanami nie ma o czym gadać :)facet was zdradza ,woli dupczyc inna a wy udajecie że jest ekstra.pozostaje mi was pozalowac:)....więc -żałuję.Paaaa kretynki

Gość gość
dziś Tłumok po zawodówce to jesteś ty i wegetujesz w slumsach, gdzie jest tylko koorestwo, zdrady i rozwody. Normalni ludzie się nie zdradzają, pustaku

Gość gość
No nie mogę same szczęśliwe myślace podczas seksu tylko i wyłącznie o swoim mężuba!same szczęśliwe zdradzana żony Hahaha idę spać bo z takimi tumanami nie ma o czym gadać facet was zdradza ,woli dupczyc inna a wy udajecie że jest ekstra.pozostaje mi was pozalowac ....więc -żałuję.Paaaa kretynki xxx Ty nie kładź się spać tylko zadzwoń po pogotowie, żeby przyjechali z białym kaftanem po ciebie, bo jutro może być znacznie gorzej z tobą. :D

Gość gość
Haha kochanka myśli, że jesto tak wspaniała, że on z nią zdradza żonę, oj oj oj padam z śmiechu hahaha Facet najpierw bada grunt, dostawia się do Maryski, ale ta nie reaguje, potem do kaski, ale ta też go ma gdzieś. Potem do Eweliny, o Ewelina chętna, łatwa no i się zostaje kochanką, a potem jest nawijanie makaronu na uszy, jaka ta żona jest be, że seksu już dawno nie mają, a Ewelina ma już cale uszy zalepione tym makaronem, ale szczęśliwa, bo on ją tak kocha, jakby jej nie kochał, to by żony nie zdradzał no nie ;), cholera, tylko czas leci, a rozwodu nadal nie ma, pewnie franca żona nie chce dać, albo grozi alimentami, a biedaczek nie wie co robić. Komedia normalnie.

Gość gość
Kokoty nie mogą się denerwować bo one mają słabe nerwy życie cały czas w stresie niepewności wiecznej konspiracji maskowaniu kombinowaniu kłamaniu mataczeniu udawaniu aniu aniu . I dobrze że tak im źle .

Gość gość
23:07 a co im pozostaje, robic dobra mine do zlej gry . Tutaj jatka iujadanie , a za chwile temat , ze maz ja zdradza i nie sypia i co ona ma robic . Lepiej opuscic ten temat , bo to bagno , nievh sie taplaja w tym swoim blocie .

Gość gość
Kokoty za płoty

Gość gość
A czy wy nie widzicie jak żałośnie kończą zdrajcy ?

Gość gość
A nie mówiłam? Jest z nią coraz gorzej, już nawija sama ze sobą. :D Biedna sfrustrowana kochanka, która każdą noc spędza samotnie. :D

Gość gość
Idę spać z mężem. Będziemy fantazjować o sobie. :D

Gość gość
wy tak na serio to pizecie?:) Ja pie... ole nie chciałbym ani zony ani kochanki z takim nastawieniem:)

Gość gość
Dlatego jesteś samotny i nocami siedzisz na kafe, a ja jestem w szczęśliwym związku małżeńskim. :D

Gość gość
Jak ktos jest szczęśliwy to nie lata z wywieszonym jezorem i nie gada o tym na lewo i prawo. Szczesliwy czlowiek trzyma swoje szczescie w sobie a ono z niego promieniuje. Szczesliwego czlowieka mozna poznac po jego slowach i czynach, i uwierz mi nie po marce ubrań ani samochodu. Szczesliwy czlowiek nie musi niczego nikomu udowadniac. Pozdrawiam Anna.

Gość gość
Ale się naszczekałaś Anno. Ty na pewno szczęśliwa nie jesteś bo aż ci jęzor wisi :D:D:D

Gość gość
Jak ktos jest szczęśliwy to nie lata z wywieszonym jezorem i nie gada o tym na lewo i prawo. xxx Nie latam i nie gadam tłumoku tylko piszę :D i pisać będę, bo mam do tego prawo, a ty widzę czytać tego nie możesz, bo aż cie trzęsie. :D

Gość gość
głupie samotne kury znieść nie mogą że ktoś jest szczęśliwy w małżeństwie ha ha

Gość gość
Anka latała z wywieszonym jęzorem za żonatym a on się z niej śmiał :D

Gość gość
Przecież one wiedzą że on sypia z żoną bo gdyby z żoną spać nie chciał toby sie od niej wyprowadził kokoty to zapchajdziury .

Gość gość
Zawsze to wina męża który mi przysiegał, a nie kochanki która mnie nawet nie zna.

Gość gość
Kochanki też wina. Bo jak się już dowiedziała, że on żonaty, to po kiego grzyba pcha się w cudze małżeństwo,? Kobieta z wartościami moralnymi popierpi, ale odejdzie z tego układu. A taka bez zasad to będzie się wycierać po kątach z żonatym. Rozmawiałam kiedyś z jedną kobietą, która jest kochanką, powiem jedno, prezentowała całkiem wypaczony obraz związku, relacji międzyludzkich i moralności. Z boku nie wyglądała na taką.

Gość gość
Kochanki denerwuje najbardziej że są te drugie trzecie czwarte itd oraz to że na nich idzie wina a także że wszyscy łącznie z ich kochasiami traktują je jak zwykłe szmaty ,

Gość gość
Jakby rzeczywiście kochał kochankę to już dawno rozwiodl by się i walizką wyprowadził do kochanki, ale z jakiegoś powodu tego nie robi, Aaa, bo kochanka jest tylko do seksu, ewentualnie niezobowiazujacych pogaduszek i to wszystko. Jaki normalny facet kocha kobietę, ale mieszka z inną kobietą, której nie kocha i z którą go nie nie łączy?

Gość gość
Jak żona faceta popędzi i zacznie ustawiać do pionu, bo się chłop rozleniwił, to wtedy idzie do kochanki się wyżalić, jaka ta żona jest zuaaa :D

Gość gość
a jak się facet z żoną pogodzi to kochanki nie chce znać i nawet telefonu od niej nie odbierze albo ją zablokuje żeby do niego nie wydzwaniała

Gość gość
Coś słyszałam o takich przypadkach. Jednego dnia zapewniał kochankę, że ja kocha bardzo, a za parę dni jak się romans wydał, albo jak kochanka spotkała się z żoną, w celu wyjaśnienia, dlaczego ta robi problemy z rozwodem, nagle kochający kochanek wyparl się wszystkiego, żonie powiedział, że jakaś wariatka go nachodzi. Kochankę z błotem zmieszal, od dziwek jją nawyzywał, zagroził, że ją zniszczy jak będzie nachodziła jego rodzinę. Poczytajcie wątki byłych kochanek.

Gość gość
No różne są sytuacje. Będą- kochanki i zdradzane żony, i coraz częściej też zdradzani mężowie. Takie życie. Można psioczyć na wszystkich. Każdy żyje tak jak chce. Powodzenia wszystkim ;-)