Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała lejde

moja pani...

Polecane posty

Gość mała lejde

hej dziewczyny mam problem...nie wiem cy od proszku tak się stało ale strasznie boli mnie wszytsko wkolo mojej.... jest czerwona, tak jakby otarta, a co najgorsze mam białe upławy...co mam zrobić? próbowałam rumianku, plynu do higieny...boli jak cholera... :(

Gość bbbasia87
jakiś grzybek leć do gina ;)

Gość mała lejde
niemożliwe to wykluczone...dbam o higiene, do tej pory tak nie miałam nigdy, wydaje mi się, że to może od proszku do prania, albo jakiegos kosmetyku....

Gość mała lejde
???? jest ktoś, kto tak miał?

Typowe objawy grzybicy pochwy...jak pisała poprzedniczka leć do gina on ci przepisze leki a jak nie chcesz to kup sobie clotrimazol i sie smaruj.Ja tak miałam co prada w pierwszej ciąży ale objawy te same.Higiena nie ma nic do rzeczy czasem nawet przy bardzo dobrej higienie robi sie zapalenie

Gość gyutgjuygf
Zdesperowana Domowa Żona masz coś z głową???!!

Gość naatalkaa
Od proszku nie od proszku, objawy wyraźnie wskazują na grzybicę. I to jakaś bzdura, że grzybicę ma się z braku higieny. Częściej chyba właśnie z jej nadmiaru. Pierwsza pomoc to rzeczywiście maść Clotrimazolum. Ale ona przy tym co opisujesz co najwyżej troszkę złągodzi pieczenie. A do lekarza i tak musisz iść, sama się nie wyleczysz.