Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztywność antymózgowa

mam apel i gorącą prośbę, zwracajcie dzisiaj uwagę na zachowanie znajomych

Polecane posty

może tego nawet nie widzicie ale warto się zainteresować, być może dzisiaj ktoś ze znajomych albo przyjaciół będzie z lekka poddenerwowany albo dziwnie zachowanie , to może być jakiś znak , znam przypadki i słyszałem o przypadkach, wiele osób tak zaplanowało aby w noc Sylwestrową , gdy większość się cieszy i popija wino musujące to akurat osoba 'bardzo smutna' zaplanowała skok z wieżowca albo pod nadjeżdżający pociąg być może mój apel do Was rozsądnych komuś uratuje życie , nawet jeżeli kogoś nie lubicie tu na forum lub w realu niech nie będzie sam następnej nocy , chodzi tylko o dobry uczynek dla własnej spokojności ducha :)

Gość git majonez
To co mam razem z nim skoczyć czy jak?

NIE , powstrzymać powiedzieć, że jest piękna/piękny i urodziła się pod szczęśliwą gwiazdą ale jeszcze o tym nie wie i musi żyć aby się o tym przekonać :)

Gość masz go trzymac za tzipe
zeby nie skoczyl

Gość mizunekobaka
A co mnie to obchodzi? Jak jest głupim tchórzem, któremu życie niemiłe, to niech skacze. Chuj mu w plecy :o.

Ona ma racje warto zwrocic uwage ja znam pare takich przypadkow... choc nie zrobily tego w sylwestra... Tacy ludzie mysla ze to jedyne rozwiazanie potrzebuje rozmowy ale nikt jej nie chce wysluchac maja inne plany a gdy sie juz ta osobe straci to sie wtedy rozumie jaki blad sie popelnilo, zaluja czuje ze mogly pomoc a nie pomogly. Warto na prawde warto bo zycie to dar ktorym powinno sie cieszyc.... Wisielec - oznacza ze ktos chce popelnic samobojstwo czasami czlowiek pisze o smierci to oznaka ze prosi o pomoc ze cos sie z nim dzieje nie tak

Gość aaghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gówno prawda najwiecej samobójstw jest popełnianych w Swieta Bozego Narodzenia (a gł. w Wigilie) Sywek to sylwek trzeba sie było przejmowac kilka dni temu:O

Gość git majonez
Znaczy sie chodzi Ci o przedłużanie jego męczarni? To znana technika stosowana podczas torturowania;) Dać troche nadziei a potem ją brutalnie odebrać...ma ona jednak pewnw wady. Nie da sie jej długo stosować bo w końcu logika bierze górę nad nadzieją

z tego co pamiętam to wiele lat temu był serial dla młodzieży : STAWIAM NA TOLKA BANANA , o tym Tolku różne były legendy, że się z kimś bił na noże i zginął a prawda jest inna , w noc sylwestrową wsadził głowę do kuchni gazowej i włączył gas , ponieważ jego panna z jakimś gostkiem do Szwecji pojechała a Tomasz Beksiński syn malarza Beksińskiego skoczył z wieżowca w noc sylwestrową , ponieważ sobie ubzdurał, że łysego to żadna kobieta nie zechce dziesiątki przykładów słyszałem

Gość git majonez
Buda burek:P

w noc sylwestrową różne pomysły mają ludziska i gdy zobaczę samotną kobietę to postaram się ją trochę przytulić i pocieszyć a dyżurne wino musujące posiadam :) podobno bąbelki są idealne na wszelkie rozterki

Gość git majonez
A więc o to chodzi:(

Gość tyglupiaegoistycznakurwo
co cie obchodzi,pilnuj swojego nosa,uszanuj wybór innych!!!!!!odp sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!