Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

opcjazróbto

WSPIERAJCIE MNIE

Polecane posty

Czesc wszystkim. Od jutra zaczynam sie odchudzac. waze 87kg i mam 172 cm. Okropnie sie czuje mam tego dosc. jakos tak dzis naszlo mnie na to ze nowy rok sie zbliza i musze w koncu dobrze wygladac. Zabralam sie za to od teraz i juz zrobilam 40 brzuszkow i jezdzilam na rowerze treningowym 15 min. od jutra bede malo jesc i tez cwiczyc. myslicie ze uzyskam jakies rezultaty? wiecie czego najbardziej sie boje? ze jak juz schudne to bede wielka sensacja w szkole i wszedzie :( doradzcie mi cos:(

ja też mam 172 cm wzrostu przy czym waże 57 kg. ćwicz dużo bo to daje najlepsze rezultaty chyba. i jedz 5 posiłków dziennie ale w małych ilościach. pij dużo płynów i przede wszystkim ćwicz, ćwicz , ćwicz. a szkoeła sie nie przejmuj. co ich obchodzi czy schudłaś czy nie ? a może spróbuj ćwiczeń aerobicznej trójki weidera (nie jestem pewna czy tak to sie pisze) . poprostu napisz aerobiczna trojka to Ci wyskoczy. jeszcze czyttałam kiedyś że jakaś modelka wróciła po ciązy do dawnej figury dzięki ćwiczeniom pilatesu więc też możesz czegoś poszukać. pozdrawiam. ;)

Gość haniball lekterr
chyba 6 weidera?

od jutra ide na diete i ciwcztc tez bede, a powiedzcie czy dam rade zwalczyc jakos skóre zeby mi nie obwisla? no to masz super wage! a jak zbije do 65kg to juz bedzie w miare ok? czy dalej bede grubasem??

opcjazróbto moja koleżanka waży 65 kg przy 165 cm wzrostu i jest bardzo proporcjonalna . nie jest chuda ale figure ma ładną. nie mam pojęcia co z Twoją skórą. wydajemi sie że nie obwiśnie. a i jeszcze jedno. masz 172 więc jestes w miare wysoka wiec to dużo daje. wyzszy wzrost sprawia ze wygladasz na szczuplejsza niz np miec 150 i byc mala gruba kulką

bede Wam tu pisac jak mi idzie :) dziekuje ;* jakby ktos chcial mi doradzic co jesc itd to bardzo chetnie porozmawiam:)

Gość faaak
a dzisiaj ile zjadłaś? jak się zaczyna dietę to podstawa to mało jesc, a ćwiczenia są tylko dodatkiem, z samych ćwiczeń nie schudniesz

Gość faaak
pij dużo wody, 3litry dziennie, ona zapełnia żołądek, moja kumpela schudła strasznie jedząć tylko kisiel i flipsy kukurydziane i jabłka chyba..no i witaminy

jak tam u Was? ja dzis zjadlam mala miseczke barszczu w dwoma uszkami, i teraz kanapke pumpernikla z szynką i pomidorem. herbata gorzka jedna wypita. zaraz zjem sobie marchewke surową jeszcze. Co sądzicie??

Gość aelizabeth
KIECHA: Mam taką samą wagę i wzrost jak twoja koleżanka, lecz niestety nie czuję się zbyt proporcjonalna, tzn tu wystaje, tam za dużo, i brzuszek też lekki mam. ;] A i również się odchudzam teraz. Może mój sposób nie jest zbyt dobry, ale w wakacje skutkował, jadłam jeden posiłek dziennie, i mój organizm nawet się nie domagał jedzenia, tzn, podświadomość psychiczna, to wszystko w naszej głowie siedzi, czy damy radę wytrzymać w diecie, czy czujemy głód. :) Teraz stosuję trochę inną metodą, jem też kisiel zwykły z torebki kisiel,który muszę przyznać zabija mi głód. :) 3mam za was kciuki, i za siebie samą też. ;-)