Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajednataka

Czy zdarza się, że faceci w Waszej obecności

Polecane posty

Gość ciekawajednataka

przeklinają, zachowują się wulgarnie, czasami brzydko was nazywają? na jak wiele pozwalacie partnerowi i na jak wiele on sobie pozwala?

Gość fejsbooch
Mój przeklina, ale nie w moim kierunku.

Gość ciekawajednataka
moja koleżanka ma faceta, który na pozór może się wydawać miły, ciepły, wręcz udelikacony. Kiedyś pokazała mi ich rozmowę na gg. Często, ni z tego ni z owego rzucał w jej stronę jakimś przekleństwem: co ty pierdolisz? kurwa, zamknij się itp. również "niby w podtekście" erotycznym nazywa ją dziwką, szmatą itp. jeśli tak ma wyglądać związek, wolę zostać sama.

Gość git majonez
No ale jeżeli rzeczywiście jest dziwką i szmatą to jak ma sie do niej zwracać?

Gość fejsbooch
za to pierdnał mi kiedys w nos

nie, nie zdarza się nie należymy do marginesu spolecznego ani żadnej patologii

Gość Szaszczak
Ja sram przy lasce, ona zatyka nos poduszką i jest wesoło.

Gość patologiczny margines
07:37 [zgłoś do usunięcia] Ewa, 33 nie, nie zdarza się nie należymy do marginesu spolecznego ani żadnej patologii To tam na zapisy przyjmują?! Musze Cie Ewo oświecić, że to co rozumiesz jako margines społeczny i patologie stanowi obecnie większość naszego społeczeństwa i nie ma żadnych "kastowych" regulacji względem takiego postępowania:P I wogóle nie ma sztywnego podziału na jakieś "klasy społeczne". Bardzo "nieszczelne" granice podziału odnoszą sie jedynie do kwestii uposażenia finansowego i dla przykładu, statusu członka klasy średniej nie dziedziczy sie po przodkach:classic_cool: a pomiędzy poszczególnymi grupami zachodzi ciągła rotacja. Więc chyba nie chcesz mi powiedzieć, że Twoje zarobki decydują o Twojej kulturze osobistej:P Ktoś czyje zarobki gwałtownie uległy zwiększeniu nie staje sie automatycznie wyznawcą zasad jakiejś dziwnej kasty, której istnienie sugerujesz;) Mam również nadzieje, że (nie życze Ci tego) jeśli pewnego dnia zubożejesz stosunki w waszym związku nie ulegną gwałtownemu pogorszeniu:( Oczywiście jest to jeszcze kwestia wzorców wyniesionych z rodzinnego domu jednak jak już wyżej udowodniłem mogą być one różne i nie koniecznie powiązane z pozycją społeczną członków rodziny. Wydaje mi sie, że "odpowiednie" podejście do partnerów to sprawa indywidualna i nie róbmy z tego polityki plisssss🌼:)

Gość git majonez
Sam bym tego lepiej nie ujął:D🖐️

Gość moj maz hmm
jak sie zdenerwuje to przeklina, jak sie pokłócimy tez, ale to niej skierowane do mnie tzn ze nie wyzywa mnie, nigdy mu sie to nie zdarzyło, choc jest naprawde nerwowy

Gość git majonez
Ja znam ludzi którzy "dla śmiechu" zamęczają na śmierć psy, koty a jak namierzą kogoś komu można bezkarnie dopierniczyć to go leją...również dla smiechu;)

oczywiście od każdej reguły sa wyjątki - w Polsce takim marginesem, na szczęście coraz węższym sa wyznawcy radia maryja i pisu :P

Gość Hogata co nogami zamiata
Nie zdarza się, bo mój facet mnie szanuje i kocha. Ot co.

oczywiście mój podszyw gada bzdury bo partie polityczne nie mają wyznawców tylko członków (czyt. fallus)

a kobity w partiach politycznych pełnia tylko fukcje pomocnicze - jak słynna Aneta Podwieczorek (z Samoobrony):)

kobiety w polityce są tak mocno zinstumentalizowane, że nadaje sie im nazwiska, które określają ich funkcje w partii...I tak rzeczona A. Podwieczorek zajmowała sie przygotowywaniem podwieczorków i tak pod wieczorek wpadała do przewodniczącego, żeby zaspokoić jego zdrowe skądinąd chucie:P

a przeklina do was facet? mojej znajomej chlopak krzyczy na nia mowi wyperdalaj i takie tam gdy jest zly, ona do niego tez ale bardzo ja kocha naprawde, ale bylo nie raz ze ja scisnal za twarz jak zbyt ostro mu pojechala... jej to nie przeszkadza

Dziękuje szeregowy:)...dostajecie 3 dniową przepustke i możecie już sie odmeldować🖐️:D