Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawiarz

Proszę o radę was drogie forumowiczki

Polecane posty

Gość wawiarz

A więc sprawa w skrócie wygląda następująco. Poznałem dziewczynę 2 miesiące temu, świetnie się dogadujemy, czujemy ze sobą i bawimy. Jednak zawsze jest jakieś 'ale' otóż ma faceta obcokrajowca, tylko że to nie jest normalny związek. Poznali się w wakacje, później na jesień on ją odwiedził w Poslce i nagle są już parą, w styczniu ona ma jechać w odwiedziny do niego. Bardzo ją lubię i zależy mi na niej, ale ona nie chce się do mnie zbliżyć, bo tłumaczy że ma faceta, chociaż przyznaje że też mnie lubi i to widać. Niestety z różnych przyczyn nie możemy spędzić wspólnie sylwestra i żałuję tego bo miałem nadzieję że wtedy się zbliżymy do siebie i będę mógł jej powiedzieć co czuję. Więc mam zamiar powiedzieć jej to za parę dni i nie wiem za bardzo jak mogę ją przekonać że ze mną będzie szczęśliwsza niż w związku na odległość z kimś z którym nawet porozmawiać normalnie nie może. Czym mogę urozmaicić swoje przemówienie by wywrzeć na niej jak najlepsze wrażenie? Kwiaty w zimę raczej odpadają, przecież nie będzie ich targać ze sobą w takim mrozie. Może jakiś list, ale raczej wolę powiedzieć jej to w oczy. Także nie wiem co zrobić by mi zaufała i była ze mną. Pomocy, wszelkie sugestie mile widziane tzn co, jak i gdzie powiedzieć.

Gość ecia969
moze ona wlasnie na to czeka bys zdecydowal sie na ten ruch, jesli jest to odwzajemnione to badz soba i powiedz jej co czujesz a reszta nie ma znaczenia, powodzenia

Gość wawiarz
Dzięki za odpowiedź, ale pomocna to ona nie jest za bardzo...

Gość wawiarz
Heeelp

nie Tobie oceniac czy jej zwiazek jest normalny. nie powinienes wpiertalac sie dziewczynie z listami zaraz przed jej wyjazdem do faceta. Jezeli jej zwiazek jest tak beznadziejny jak twierdzisz, to sam sie rozleci i Twoja pomoc nie bedzie potrzebna.

Gość wawiarz
Może masz rację ale ja muszę spróbować, nie mogę tak dłużej żyć, muszę wiedzieć czy jest sens dalej ciągnąć tą znajomość. Kiedyś miałem podobną sytuację, czekałem i żałowałem, bo miałem działać albo dać sobie spokój, a nabawiłem się ciężkiej depresji, nigdy więcej!

Gość asica złośnica
Kwiaty ZAWSZE są wskazane dla kobiety!!!! Nie mów nic o jej związku z tym obcokrajowcem, nie wtrącaj się, ale daj jej do zrozumienia jak bardzo Ci zależy. Możesz stać pod jej oknem, pisać listy, mówić wiersze, patrzec jej w oczy i podstawowa rzecz: BYĆ W TYM PRZEKONUJĄCYM I BARDZO ZDECYDOWANYM!!! Nieśmiałość odstaw w kąt. Ona musi to widzieć, słyszeć i czuć jak bardzo Ci zależy! I wszystko rób na 100% swoich możliwości, nie poddawaj się, bądź nieugienty;) Powodzenia

a kto powiedzial ze masz czekac zajmij sie swoim zyciem i przestan robic z siebie ofiare losu.

Gość asica złośnica
*nieugięty ;)

Gość asica złośnica
nie oglądałam, tylko piszę, co typowa kobieta lubi najbardziej :)

Gość asica złośnica
*każda ;)

Gość asica złośnica
Nie oglądałam tych seriali, więc nie wiem co Ty z nich wyniosłeś/ łaś :)

asica złośnica piszesz banaly dobre na scenariusz komedii romantycznej w prawdziwym zyciu nie ma czegos takiego jak "odbije ją facetowi bo to wlasnie ja jestem jej przeznaczony i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie, jezeli od razu ze mna nie bedzie to przynajmniej zamotam jej w glowie, przed spotkaniem z facetem, aby pozniej wpadla mi prosto w ramiona"

asica ***ma racje nie, jak będziesz z nia rozmawiał nie wspominaj o tym drugim, bo od razu trafisz na opór, najlepiej zaproś ją w takie miejsce które ona lubi, kwiaty są lekko oficjalne, później jej dasz, a co masz powiedzieć , co czujesz i jak czujesz, nie tylko słowami ale i gestami

czizas ** a co jest złego w tym że chłopak chce wyznać swoje uczucie, ma do tego prawo,

Cześć. :) Może pojedynek z tym drugim? Jak w romantycznym romansie. Wybranka czeka w zaciemnionej komnacie na wynik.

nastepna a co masz powiedzieć , co czujesz i jak czujesz, nie tylko słowami ale i gestami jasne, najlepiej ja obsikaj zeby zaznaczyc teren

Gość wawiarz
czizas Uwierz mi że jeśli ona mi powie nie to tak samo jak ja będę chciał o niej zapomnieć to taką mam nadzieję że ona o mnie zapomni i nie będzie chciała być przyjaciółmi, bo ja nie potrafię być tylko i wyłącznie przyjacielem dla niej...

czizas ** a co jest złego w tym że chłopak chce wyznać swoje uczucie, ma do tego prawo" wyznaja milosc "bo maja prawo", "bo przeciez jej/jego zwiazek to pic na wode" a pozniej jedna z druga chodzi na miekkich nogach i zaklada 100 tematow "kocham 2 facetow co poczac" czesc Brum! :)

Uwierz mi że jeśli ona mi powie nie to tak samo jak ja będę chciał o niej zapomnieć to taką mam nadzieję że ona o mnie zapomni i nie będzie chciała być przyjaciółmi, bo ja nie potrafię być tylko i wyłącznie przyjacielem dla niej... brednie nastolatki zakochanej w wf-iscie

ale ona nie chce się do mnie zbliżyć, bo tłumaczy że ma faceta, Przeczytaj co sam napisałeś. Tracisz czas, a w dodatku się mażesz. Cześć! Przy okazji wpadłem pożyczyć Wam Szczęśliwego Nowego Roku i szampańskiej zabawy.

Cześć Cichy. Moc całusów sylwestrowo-noworocznych. :D

czesc Cichy s nowym godom! ale bez migdalenia, to juz Brum zalatwila :)

Raz zepsułam swój związek z obcokrajowcem przez Polaka i była to najgłupsza rzecz jaką zrobiłam w życiu. Tamten Polak był zawodowym manipulantem: zdradzał swoją dziewczynę, a kiedy zrobił jej dziecko, zostawił ją dla starej sponsorki. Jeśli Ty jesteś ok, to nie zaszkodzi wyrazić swoich uczuć do Niej. Zawsze ma przecież prawo wyboru i jeśli naprawdę kocha swojego obcokrajowca, nie zniszczysz tego szczerym wyznaniem.

ale bez migdalenia to całkowicie zrozumiałe, jak się pretenduje do żeńskiego odpowiednika Roberta de Niro z Wściekłego Byka ;) Też moc całusów Brum

Gość asica złośnica
A co można napisac chłopakowi, którego się nie zna? Jakieś ogólne porady. Prawda? PS strasznie nie lubie komedii romantycznych, więc nie wiem.

to całkowicie zrozumiałe, jak się pretenduje do żeńskiego odpowiednika Roberta de Niro z Wściekłego Byka hahahah no to sobie pozamiatales, odezwe sie do Ciebie dopiero w przyszlym roku :)

asiaca zapros go na kawe to sie dowiesz co lubi czytac :) Ike, Brum wszystkiego dobrego, samych duzych, czyli dlugich i grubych :D 🖐️