Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasica:P

Kurcze ale ta piosenka mi sie podoba

Polecane posty

i powiem ze nawet jest lepsze od oryginału :)

Bo nic nie rozumiesz :P zreszta ja tez nic nie rozumiem ale zajebiscie mi sie podoba piosenka :)

Jestem biegły w koreańskim :D Siedze sobie w tym nudnum pokoju To tylko kolejne Niedzielne deszczowe popołudnie Trace czas Nie mam nic do roboty Obijam się Czekam na Ciebie Ale nic się nie dzieje - i tak sobie myśle... Jadę w kółko samochodem Jadę za szybko Jadę za daleko Chcę zmienić punkt widzenia Czuję sie tak samotny Czekam na Ciebie Ale nic sie nie dzieje - i tak sobie myśle... Myślę jak Myślę dlaczego Wczoraj powiedziałaś mi O niebieskim, tak niebieskim niebie A wszystko co mogę dostrzec to jednie Cytrynowe drzewo! Kręcę głową w górę i w dół Kręcę, kręcę, kręcę, kręcę Kręcę w kółko! A wszystko co mogę dostrzec, to jednie Cytrynowe drzewo! Siedzę tu, potrzebuję siły Chciałbym stąd wyjść, wziąć prysznic Ale w mojej głowie są ciężkie chmury Czuję się tak zmęczony, leżąc w łóżku Ale nic się nie dzieje - i tak sobie myśle... Odosobnienie - to nie jest dla mnie dobre! Odosobnienie - nie potrzebuję go By siedzieć pod cytrynowym drzewem! Krążę na pustyni radości, dziecku, W każdym razie, dam Inna zabawkę i Wszystko może się zdarzyć! I tak sobie pomyślisz... Myślę jak Myślę dlaczego Wczoraj powiedziałaś mi O niebieskim, tak niebieskim niebie A wszystko co mogę dostrzec to jednie Cytrynowe drzewo! Kręcę głową w górę i w dół Kręcę, kręcę, kręcę, kręcę Kręcę w kółko! A wszystko co mogę dostrzec, to jednie Cytrynowe drzewo!

haha ale dowciapny jestes, przetłumaczył sobie angielska wersję i mysli że świeci :P

ta a świstak siedzi i zawija je w sreberka ;) a ja mam certfikat z łaciny zwłaszcza podwórkowej :P

no pewnie aż uszami idzie nie widzisz :P

Julek, jak nic zapisuję się do Ciebie na korepetycje. Ale ten teledysk im się nie udał, cytryna, żółty, zbyt dosłowne to wszystko. Julcio, przetłumacz to ostatnie zdanie na koreański, proszę, chcę im komentarz wystawić. :classic_cool:

teledysk jak teledysk ale piosenka fajna no i dziewczyna ma fajny głos przynajmniej nie skrzeczy jak mandaryna :P