Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo stanowczy to pewnie prawi

Czy Malo stanowczy to jakis prawik ?

Polecane posty

Se su snów ten jeden chcę... Tylko w wyobraźni... Jeeeeeh...

"Semantyka. A prawda i tak na wierzch wyłazi. A na focha najlepszy jest..." Od kiedy TO się nazywa "prawda"? ;) Na focha najlepsze są kasztany z placu Pigalle ;) Zauważyłem jeszcze jeden temat o mojej skromnej osobie. JEDEN. Pomarańczowe lafiryndy już chyba opijają Sylwestra.

Się ciesz, że jeden i jeszcze jeden. :D Bo niektórzy to nawet pół nie mają. Ms - od wtedy. :D

"z dobrze poinformowanych zrodel wiem, ze bankowo ms to niepokalana dziewica" W trzech osobach ;) Hejka ZS :) Na wszelki wypadek już teraz - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Uznałem, że najłatwiej będzie mnie znaleźć na topiku o mnie :)

"to ja zalozylem ten topik przeciez" A przez Ciebie ja musiałem założyć drugi, ale nie cieszył sie powodzeniem.. "dosiego ms, obys wreszcie zamoczul" Póki życia, póty tej... się zreflektowałem w ostatniej chwili, na wszelki wypadek przez lewe ramię - TFU! :)

forfiter? Hahhahhhaha, patrz jaki szwagier :) A widziałeś Cezika "forfiter blues"? :) I tak by the way, też Cezika "wolisz od tyłu czy od przodu"? Rewelka po prostu :)

"a urwal?" Na szczecińskiej górce czy cos nowego? Bo ja znam tylko oryginał i wersję z następnego roku. :) Za to przypomniała mi się wojna meneli, jak koleś wpada do studzienki kanalizacyjnej, z której chwile wcześniej zdjął pokrywę, żeby wykorzystać ją w walce :)

"nie nie, pytalem czy w ceziku urwal" Hahha, no tak :) Urwał :) To jest adapacja całego tekstu, włącznie okolicznościami, z tym ze forfiter jest plastikowy i nadmuchiwany Najlepiej najpierw dla przypomnienia obejrzeć oryginał i potem wersje Cezika :)

swoja droga niezle mamy czasy, ze jeden koles dzieki malemu krokodylowi i ponglishowi osiaga sukces medialny pewnie wkrotce bedzie w tancu z gwiazdami :-)

MS, to twoja premiera w roli bohatera tytuowego tematu? Jezeli tak, to skladam gratulacje i witam w klubie wybrancow of kafe public attention ;-)

zawsze szczery > nie zgadzam się :) Ten koleś ma zajebiste poczucie humoru jak stąd do Marsa, a żeby takie mieć, trzeba polotu i inteligencji. Facet wymiata i koniec ;)

a mozna gdzies zobaczyc z nim wywiad? bo z samego filmiku bazowego tego o czym piszesz nie zauwazylem co nie zmienia faktu, ze film jest juz kultowy :-)