Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheen

okres w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość sheen

Chciałam zrobić nowy temat, bo mój przypadek jest dość dziwny. Nie w sumie nie dziwny, głupi. Wygląda mnie wiej tak: ostatnio w moich dniach płodnych (wyliczonych de facto z kalkulatora, bo ostatnio mam jakoś nie regularnie, ale bazowałam na teraźniejszej miesiączce i na poprzedniej - dziss nie miałam pojęcia, że to są moje dni płodne) kochałam się z chłopakiem, bez żadnego zabezpieczenia, skończył we mnie. Miało to miejsce ok, 2-3 razów. Po kilku dniach strasznie zaczęły boleć mnie piersi, w sumie to dalej bolą ale mniej. Myślałam, że może jest to spowodowane częstymi pieszczotami - teraz już sama nie wiem. W sumie to dziwne, ale zaczęłam się niepokoić ponieważ dostałam okres. W pierwszych dwóch dniach umierałam z bólu chociaż nigdy mi się to nie zdarza. W ogóle, jest to jakieś dziwne, tak jakby troszeczkę mniej go i jednocześnie jakby wszystko się ze mnie wylewało. Zastanawiam się, czy mogę być w ciąży - w sumie to słyszałam, że miesiączka może występować normalnie - no ale to też zależy od kobiety. Ostatnim razem bazując na kalkulatorze wyszłam na plus, nie mylił się. Sama już nie wiem. Potrzebuje pomocy, naprawdę. Nie mogę raczej sprawdzić jeśli chodzi o test, muszę czekać aż skończy mi się miesiączka? Czy jak następny okres zacznie się spóźniać? Opisałam wszystko, aha i nie proszę o potwierdzenie tego, czy jestem w ciąży czy nie ;D czekam na jakiekolwiek porady, sugestie, doświadczenia. To dla mnie bardzo ważne.

Gość raczej to nie ciążaaaaa
tylko twoje urojenia

Gość hghgfh
test mozna zrobic podczas okresu, min 2 tygodnie po stosunku wiec lec do apteki :P moja kolezanka dowiedziala sie ze jest w ciazy w 3 miesiacu bo okres miala taki jak zawsze :)

Gość hghgfh
ucze sie na pielegniarke i duzo rozmawialismy o takich tematach :P a ile masz lat?

Gość sheen
18 mam. mogę mieć normalny okres w czasie ciąży?

Gość hmmmmmmmmmmmmmjummmmmmmmm
to napewno nie jest ciąza wkręcasz sobie cos i tyle

Gość hghgfh
mozesz. Ale to zalezy od kobiety, jedne maja a jedne nie. Zawsze slyszalam ze wtedy okresy sa mniej obfite itp Wszystko zalezy od kobiety. ja bym test zrobila, mialabys pewnosc..

Gość sheen
minęło dwa tygodnie, mam zrobić jak okres mi się skończy prawda?

Gość na kafeterii wszystko jest
mozliwe :) Ciąża bez współżycia też. I okres przez 9 miesięcy ciąży. A w życiu, gdybyś miała normalny okres w ciąży to byś po prostu poroniła. Czyli tak czy inaczej - nie tym razem, mamusią na razie nie będziesz

Gość za bardzo sie schizujesz
to nie jest ciąza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sheen
okey okey już ;D dziękuje bardzo za odpowiedzi ;))

Okres w ciąży jest możliwy... Jest ponoć mniej obfity i bolesny. Siostra mojego chłopaka miała okres do 5 mies. Ale to sprawa indywidualna każdej kobiety, najlepiej jak zrobisz test. Nie musisz czekać mozesz zrobić podczas miesiączki :) daj znać za jakiś czas co u Ciebie pozdrawiam

po pierwsze kalendarzyk jest do dupy wrazic... nigdy sie nim nie sugeruj!! po 2gie moze zapoznaj sie z NPR w tedy bedziesz miala jaka kolwiek swiadomosc o swoim ciele i bedziesz mogla sobie wyznaczyc dni plodne i nie plodne... zacznij od metody termiczno objawowej.. czyli mierzenia temperatury i obserwowania sluzu co do okresu w czasie ciazy... czegos takiego poprostu nie ma... oczywiscie moze pojawic sie plamienie, np sluz z domieszka krwi.. albo tak jakby rozowa krew w malych ilosciach nie martw sie w ciazy nie jestes, w zasadzie nie tak latwo jest zajsc w ciaze :) ja oczekuje na nia juz od ponad roku

Gość ampa
prosze o porade baaardzo nieprawdopodobne ze jestem w ciazy ale troche sie boje petting ale "zewnetrzny" ew z nasieniem na palcac okres spoznil mi sie jakies 9 dni dzij dostalam strasnie bolalo mnie nie moglam wytrzymac. ale wzielam proszka szybko przeszlo i od okolo 6h prawie nie widac okresu (na poczatku byl nawet obfity)