Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_angie

Czy Wy też macie już dośc tej zimy???

Polecane posty

Kiedy przyjdzie wiosna......wolę jak jest ciepło i przyjemnie a nie zimno ;O ciezko gdzies dojechać samochodem, zaparkować, wieczory długie....brrr

Gość kocham zimę
niech jest jak najdłużej

Gość ajakakakakkaka
a ja lubie a jesli ktos musi wszedzie dupe wozic to prosze bardoz ja mam auto w garazu i na zakupy chodze piechotka nie musze sie nigdzie przeciskac, do pracy jezdze miesjkim lubie piechota

Gość Wandzia co chciała blond fina
ja tez mam dosc jest za zimno....nic tylko przy piecu sedziec

Gość zimno napierdaaalaj!
uwielbiam zimę

samemu dupy wozic nie muszę.....mam amłe dziecko i zbyt wygodnie nie ejst w komunikacji miejskiej, gdzie wszyscy się na sibie pchaja i kaszlą :(:(

Gość kjgvhgcf
ja lubie zimę, ale trochę mi już zimno:/

Gość ujjjjaaaaaaaaaaaaa
wlasnei ludzie sie tlumacza ze dziecko ze praca a tak naprawde sa do wygody przyzwyczajeni bez snesu kompletnie sami sie skazuja na nerwowke

mam nadzieję, ze w tym roku nie będzie trwała do marca.....bo chyba pierdolca dostane :O nawet dziś śnieg napierdziela i wieje i weź wyjdż z dzieckiem chociażby na zakupy.....no trzeba skorzystać z samochodu.....tylko gdzie stanać...u nas jakaś maskara z tym jest..... a jak świeta były to odwilż była.....;O

Gość ujjjjaaaaaaaaaaaaa
mam trojke dzieic , najmlodze ma 5 lat, mieszkalam na wsi oddalonej o 10 kilosow od miasta, nie mial am auta, chodzilma na pks jeden kilometr pieszo by dojechac do pracy i przezylam kilka zim wiec uwazam ze narzekactwo jest bezsensu tkai klimat a jak ci nie pasi przeprowadz sie na poludnie Europy

Gość iiididddddd
wlasnie z zakupow wrocilam kurna 3 markety na osiedlu a te glupie ludzie wszedzie autami jezdza i sie dzicza masakra

ujaaa najwidoczniej jesteś twardsza niż ja:P tak czy siak wole wiosnę, lato, jesień a zimy nie znoszę......ciągle ktoś choruje u nas w domu.....przez co jesteśmy zmuszeni na posiadówki domowe.....eh tam NIE MA JAK CIEPŁO:)

Gość ujjjjaaaaaaaaaaaaa
angie, czy ja wiem czy twardsza? Po prostu zobacz nie ma kasy na auto nie ma problemu. A na czeste chorowanie polecam tabletki czosnkowe bo nei czuc , no i tran, to rewelacja, moje dzieci w tym roku nie choruja Milego Sylwestra , mniej narzekania , papa

Gość marica30
jestem terazw szkocji a tu wiosna dokladnie,,,jak sobie pommysle ze mam wrocic do polski do zimy to az chora jestem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaam nadzieje ze szybko minie,,,

Gość ZaWoDoWiEc
tez nie lubie zimy heh