Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

Polecane posty

Gość CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA Chcę zdradzić męża ,jest moim pierwszym chłopakiem i nie wiem jak to jest z innymi ? Czy nie zadużo stracę ? Powiedziałam mu to .On OK. w końcu sie kochamy to nic złego się nie stanie

W sumie to rób co chcesz, tylko nie płacz potem, że masz wyrzuty sumienia, że ci niedobrze z powodu tego co zrobiłaś :O I że Twój związek się rozpada, bo skąd wiesz, jak Twój facet rzeczywiście zareaguje na to, że go zdradziłaś - nie wiesz. Poza tym, jeśli on się zgadza na to, żebyś go zdradziła, to tak jakby mu na Tobie nie zależało - jak dla niego to - tak wnioskuję - możesz ruchać się z kim chcesz i kiedy chcesz, co to za facet, który nie dba o to, żeby kobieta była mu wierna, tylko jeszcze daje jej przyzwolenie na zdradę. :O

Gość Malowana i naiwna Lala
Moj tak samo, jak mu powiedzialam, czy jesli bedzie pijany, a ja bym przypadkowo sie przelizala z jakims z jego kolegow, to czy by byl zly. On na to, ze nie, ze jak chce to moge, ale jak bedzie pijany.

To twoj cie nei kocha amberlin, milosc wymaga posiwecen. Olej go, bo marnujesz sie tylko przy nim.

bez przesady milosc to wiernosc a nie puszczanie sie z innymi... to nie jest normalne jestescie w chorych zwiazkach

Gość CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA
Rogow juz mu narobilam nie raz nie dwa razy. Kochalam sie z jego bratem, z jego 2 przyjaciolmi z pracy oraz z moim kolega z pracy.

amberlin, zadna z nas Cie nie obrazila, a Ty nas obrazasz w swoich wypowiedziach. Swiadczy to tylko o Twoim wysokim poziomie intelektu i braku zrozumienia co czytasz.

Jakbym miał żonę h by mi coś takiego powiedziała to out za drzwi i pozew o rozwód. Trzec sie wzajemnie szanować

dobra sorry malowana lala;-) nie chcialam;-) no bo dla mnie to jest nie zrozumiale, gdyby mnie facet o to zapytal to tak samo od razy za drzwi

Gość Ona że hej
ANABERLIN ma rację , że miłość wymaga poświęceń. Ja też nie rozumiem jak można kogoś kochać i go zdradzać. Przecież to boli. Jednak to jest wasz wybór i musicie postępować w zgodzie z własnym sumieniem.

Gość taaaa, coroczny
ANBERLIN dzwni wasi faceci nie kochaja was po prostu maja na was wyj**ane. moj mnie by zabil Wiemy, wiemy, żaliłaś się niedawno że Twój facet wojskowy jest bardzo zaborczy :o Sama się z cepem męczysz i o rade prosisz a innych tylko wyzywać potrafisz- dobraliście się

A róbta co chceta narodzie kochany, trujcie się w takich toksycznych związkach, puszczajcie na lewo i prawo ... Co mi do tego. Ehh

Odkad jestem z moim miesiem, to przespalam sie tylko z 2 przyjaciolmi. Moj misiu wie, ze jak ide sama, to go moge zdradzic, dlatego mnie pilnuje :)

nie umialambym zdradzic mojego chlopa bardzo go kochAM i nie w glowie mi inni a to ze wasz dal wam przyzwolenie to po prostu nie mysli o was powaznie i nie planuje przyszlosci z wami

jo racja robta co chceta dymajta sie puszczajta itp niech kazdy zyje po swojemu taaaaa.coroczny jestes cep sam nie z tej ziemi bo moj aniolek to najwiekszy skarb a ty jestes pojeb

Gość AAa to ta ANBERLIN
to ciebie facet wystrzelal po twarzy, bo o cos tam sie pokluciliscie, a on zeby pokazac swoja dominacje, to ją wystrzelał po mordzie. I ona jeszcze nas poucza, jak zyc w zwiazku. Wesole miasteczko

Gość AAa to ta ANBERLIN
tak kochasz swojego misia, a jak cie wychlasta, to znowu bedzie sie zalic tu na forum i pytac o rade co masz robic dalej, bo jzu psychicznie nie wytrzymujesz. Co za kobieta, ale ona kocha swojego misia hehe

Gość AAa to ta ANBERLIN
W twarz cie uderzyl, nie az tak doslownie, ze po mordzie. Nie wykrecaj sie bo wszyscy wiemy, ze migasz sie od prawdy jak maly kon.

ANBERLIN zostawcie w spokoju, bo ona chociaż szanuje związek, w którym jest i pozostaje wierna swojemu facetowi. WSZYSTKIE powinnyście brać z niej przykład, a wy jeszcze na nią najeżdżacie za to, że postępuje właściwie :O

Gość taaaa, coroczny
fajny on - w kwestii zdrady zgadzam sie z anberlin, ale do kurwy nedzy nie bedzie mnie i innych obrażać kobita co narzeka na swojego misiaczka, ze taki zaborczy, że wojskowy to trzyma rygor... Sama nei umie sobie poradzić, a na innych klnie

Gość ghohkh
bo my to nic, jej misiu jest wojskowym, ale ze w wojsku zarabiaja ponizej 1800 brutto to jzu nie napisala

coroczny, każdy facet jest zazdrosny o swoją kobitkę, to najnormalniejsza w świecie rzecz, ale podobno on ją pobił czy co? agresor jakiś? ANBERLIN to prawda, czy to oni tylko puszczają w obieg plotki, żebyś gorzej się poczuła?

dzieki fajny on, jestes spoko;-) coroczny nie wyzywam ccie! ghohk moze twoj tyle zarabia gdy nie ma zadnego stopnia i jest chlopcem na posylki