Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

CHCĘ ZDRADZIĆ MEŻA

Polecane posty

Gość A jakbys
przypadkiem spotkala ministra MSWiA , czyli szefa wszystkich szefow w wojsku i w Policji, to bys zdradzila swojego misisa z tym szefem MSWiA?

W sumie ja o 15.00 kończę i idę sobie z kompa, więc jeśli ktoś chce tu jeszcze pogadać, to czekam :)

Miałem gołąbki z sosem grzybowym - w sumie tak średnio spodobał mi się ten pomysł na obiad, ale grzecznie zjadłem :) A o której kończysz pracę i jaka to praca jest?

Ja cię szanuję ANBERLIN, że się szanujesz i nie dajesz na lewo i prawo, tak trzymaj, takich kobiet potrzebujemy my faceci

A może nie zdradzę mojego wieku i Ciebie też o to pytał nie będę, bo przecież to tak nie wypada pytać kobiety o wiek co nie

Gość fajny-on
38 lat mam i jestem starym kawalerem i mieszkam z mama bo mnie wywalili z poprzedniego domu za ciagle libacje i nie placenie czynszu

Gość fajny-on
ta naprawde mam 12 latek, a tata mi ciagle wchodzi do lozka:)

ANBERLIN, jesteś tam jeszcze? ten z pomarańczowym nickiem to podszywacz, po prostu ignoruj jego wypowiedzi

Gość Nocny_pukacz
Ojjojij ile buchai ruchai od razu znalazło się chętnych w dopomożeniu w zdradzie! Ty mająca ochotę na bzyk z boku uwaxaj na tych tutejszych apostołów pomocy i zdrady! Uważaj! ps. mojego znajomego żona też chciala wypróbować bzykanie z innym ogierem, i padł wybóra na sąsiada podobno kochaś był lepszy niż wszystkie ogiety w okolicy, i jak się okazało finezję erotyczną to miał płyty chodnikowej w porównaniu z mężusiem, a kurwa sprawa się rypła i dupa zimna jest gnój! Uważaj na swe oczekiwania wobec innego bzykacza, bo możesz się zdziwić... . Ale polecam bzyknij się z innym, najlepiej ze mną ;-)

Gość fajny-on
Co z was za tępe strzały, musiscie sie nawzajem informowac o tym, ze ja jestem podszywaczem--- tak jakby nie było widac :D

W rzeczywistości to jestem młodszy ANBERLIN nie wiem czy teraz będziemy się bawić w zgaduj-zgadulę ile mam lat, czy ci powiedzieć, ile rzeczywiście mam hmm

a jak ja ci zdradzę ile mam latek to ty mi też powiesz ile masz? :)

Gość fajny-on
Juz ci pisala wczesniej slepa kuro, ze ma 27 lat

Gość fajny-on
Nie, ona ma wojskowego, chce z nim dzieci, sa dlugo jzu ze soba, ale jest napewno mlodsza:)