Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka nareszcie odchodzi

Nareszcie będę miała spokój od córki!

Polecane posty

Byłam już wściekła na nią. Pierwszy raz wyprowadziła się z domu jak miała 20 lat do chłopaka, dwa lata później znalazła sobie kogoś innego i wyprowadziła się do tego człowieka ale gdy zaszła z nim w ciąże to wróciła do nas. Teraz ma 7letniego nadpobudliwego chłopca którego ja i mąż wychowywaliśmy a teraz córka znalazła sobie kogoś starszego o 20 parę lat, zamożnego i wczoraj ten człowiek przyszedł poprosić o rękę naszej córki. Mojemu mężowi się to nie podoba ale mnie to guzik obchodzi, to jest mężczyzna dla mojego dziecka. Bogaty, zamożny i oczywiście ten pan ma już swoje dzieci i wnuki, więc nie będzie od córki oczekiwał dalszego potomstwa ale zaakceptował jej dziecko. Moja córka będzie za dwa miesiące brała ślub a już wczoraj ona i wnuk wyprowadzili się z naszego domu. Jej ojcu to nie pasuje ale nic mnie to nie interesuje, uwolniłam się w końcu od problemu jakie jest moje dziecko, musiałam się tym pochwalic.

Z tym chłopem starym też na pewno długo nie wytrzyma, jesli ona ma 29 lat tylko, a on ma już wnuki :O Muszę Cię zmartwić, znowu do Ciebie wróci, chyba że wydębi mieszkanie od swojego amanta.

Gość zawsze jest jakies wyjście
fakt,dobrze ,że w końcu uwolniłas się od tego wrzoda!

Wytrzyma, wytrzyma. Ten człowiek jest bardzo zamożny, moja córka mówiła tylko że ma problem tylko z dziecmi tego człowieka bo jej nie lubią. Ale co mnie to obchodzi, znalazła sobie wspaniałego człowieka. Bogaty, przystojny, inteligentny, jakoś z moim mężem ten człowiek się nie polubili ale to nie jest najważniejsze. Ważne jest to że ja jak to ktoś tutaj określił nie będę miała tego wrzoda u siebie w domu.

Gość paparapppa
no i super, rozumiem cię, wreszcie odpoczniesz, nie można mieć dzieci cały czas "na głowie"

Gość dorotka z wąsem
i git tylko klucze jej zabierz a na wszelki wypadek powymieniaj zamki:P:D;) to balanguj dzisiaj z mężusiem:P:D

Gość helpingonescom
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość no i dobrze w końcu będziesz
wolna od tych obowiązków.

Gość A tak w ogóle
Coś mi się wydaję że z dziadkiem też długo nie pobędzie i znowu wróci do darmowego hotelu i darmowej opiekunki czyli do was