Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co odp na te głupie pyt...

rozmowa kw. - "powiedz coś o sobie" oraz dlaczego nasza firma?

Polecane posty

Gość co odp na te głupie pyt...

jak mówicie o sobie, to co mówicie? od zcego zaczynacie? albo dlaczego nasza firma poza tym ze to szansa na rozwój blablabla, jesli np aplikujecue na takie samo stanowisko jakie zajmujecie obecnie, tylk oz tamtej pr. chcecie rezygnować. to co mówicie, ze większe zarobki??

prawde , zawsez mowi prawde;-) dlaczego ta firma - to mowie dlaczego wybralam ta, podobnie o rozstanie z poprzednim pracodawca - ostatbnio zmienilam prace wiec jestem swiezo po

Gość ale co konkretnie o sobie chcą
no jesli chodzi "coś o mnie" to wiem ze prawde:) ale co konkretnie...od czego zaczac, co oni chcą usłyszec? zaczac od tego jakie studia skonczyłam, czy gdzie mieszkam, czy od czego im zaczac.......a jak nadal jestem zatrudniona i szukam....własnie ze wzgl na kase (stanowisko identyczne) i atmosfera mi nie odpowiada, miałam miec premie a jej nie mam tez....a o firmie żle mówić nie można przecież, bo wtedy dyskwalifikacja na starcie,

ja mam zawsze odwortny problem - bo mam tyle do opowiedzenia o sbie, ze nie wiem od czego zaczac - bo sama sobie wydaje sie niesamowicie interesujaca osoba;-)) i sadze ze wlasnie to mi zawsze pomaga w takich sytuacjach - mowie z reguly to co wedlug mnie najlepiej pokazuje jak pasuje do danej pracy co do reszty to ci nie odpowiem - bo ja nigdy nie zmien ialam pracy ze wzgledu na oszustwa.....hm, moze powiedz na co liczysz w nowej i dlaczego wolisz w takim razie rozpoczac prace w firmie x niz kontynuowac w firmie y??? generalnie skoncentrujesz sie wtedy na pozytywnych aspektach bo rzeczywiscie rozmowa kw. to nie miejsce na zale - kiedys sama zatrudnialam ( w duzej firmie wtedy pracowalam) i laska zaczela mi opowiadac takie bzdety o jakiesj pani x z poprzedniej firmy ze az sama zjazd zalicxzylam - pierwszy raz zobaczylam "jak to smakuje" z drug str