Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale gość

Skąd wzić damskie ciuszki?

Polecane posty

Gość ale gość

Lubie się przebierać w damskie ciuszki. Jak jestem sam w domu to podbieram mamie i siostrze. Ale wolałbym mieć swoje. Ale nie pójdę przecież do sklepu i sobie nie kupie. Mógłbym zamówić przez neta ale się rodzice zorientują. Macie jakieś pomysły?

Gość ale gość
A to nie bd głupio wyglądało że chłopak kupuje damskie ciuchy? I w ogóle bielizny to chyba tam sie nie kupi. ;p

Gość popołudniową porą
1. zakupy przez internet 2. zakupy w normalnym sklepie pod pretekstem zakupu prezentu dla mamy/siostry/dziewczyny

Gość ale gość
no to nawet nie jest zły pomysł z tym prezentem. A net odpada bo sie rodzice skapują jak paczka przyjdzie. ;p

Gość doświardzony przez życie
najlepiej bez krępacji wejść do ciucholandu, wybrać z wierzchnich ciuchów co na ciebie pasuje, a po bieliznę udać się do sklepu bieliźnianego i wcale nie ukrywać, że kupujesz dla siebie. Jest sporo kobiet (tylko nie siks), które zrozumieją problem i pomogą coś dobrać. Im zależy przede wszystkim na obrocie, więc nie istotne kto i po co kupuje, ważne za ile.

Gość nieznany
nie były drogie i jestem z nich zadowolony teraz mam je na sobie

Gość gdgfdfg
przy okazji większych zakupów można do koszyka wrzucić parę damskich rzeczy, będzie wyglądało tak, jakbyś normalnie robił zakupy dla wszystkich w domu