Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Kłucie w boku w 36tyg ciaz...pomózcie co to mozebyc.

Polecane posty

hej dziewczyny od wczoraj strasznie kuje mnie w lewym boku dokladnie prawie tak na dole brzucha, odczuwam takie cos jakbym miala nie strawnosc, lub jakby mnie bolała trzustka jak dziecko sie rusza bol narasta, po nospie chwilowo mi przeszlo, pozniej bol wraca najczesciej przy pochylaniu sie, nic nie moge zrobic, bo tak boli...pomozcie!!

Gość alaa ma kotaaa
nie mam pojęcia co to może być... też dzisiaj skończyłam 36tc i też mnie wszędzie kłuje boli ale da się wytrzymać...najgorzej jak w nocy kręgosłup nap...i nogi drętwieją eh :( jeszcze trochę...

Gość alaa ma kotaaa
w 32tc miał 2049g kolejna wizyta już w poniedziałek więc dopiero wtedy się dowiem ile aktualnie :) a Twoja ile ?

moje w 33tyg 2123g a teraz lekarz mi mowil ze 3kilo. :)A to twoje pierwsze dziecko? bo ja mam coreczke jeszcze co ma 2latka skonczone teraz spodziewam sie drugiej corki:)

Gość alaa ma kotaaa
tak moje pierwsze i trochę mam stresa. Boje się małego gigancika ze względu na cukrzycę ... na wizytę czekam jak na zbawienie :)

Przy cukrzycy ciazowej wiem ze rodza sie dosc duze dzieci:)nie martw sie bedzie dobrze;)

Gość ostrężynka
Może dziecko po prostu uciska ci jakiś narząd i stąd ten ból.

Gość 521
dziecko rośnie, uciska na wszystko naokoło, co ma Cię nie kłuć. Ja bym się nie przejmowała, ale zawsze możesz iść do gina i zapytać