Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos jest nie tak

Nieustanne zmęczenie

Polecane posty

Gość cos jest nie tak
Odżywianie racje, muszę zacząć jeść lepiej, bo marnie się odżywiam, na dodatek ciągle chudne. Chciałabym uprawiać regularnie sport, ale właśnie mam obawy że nie będe wstanie wtedy chodzić do pracy bo będe tak wyczerpana wysiłkiem fizycznym :(

Gość ekstra lek
cyt.: Chciałabym uprawiać regularnie sport, ale właśnie mam obawy że nie będe wstanie wtedy chodzić do pracy bo będe tak wyczerpana wysiłkiem fizycznym ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Moja droga nie sport mam na myśli lecz trening rekreacyjny, a to zasadnicza różnica. Dla zdrowia, żeby nie chorować wystarczy 3 x 30 x 130, czyli 3 razy w tygodniu po 30 minut ciągiem wysiłek fizyczny rekreacyjny w pocie czoła, przy tętnie minimu 130ud/min Jeśli tego nie zrozumiesz, to dłużej będziesz stała w kolejce do lekarza lu leżała w szpitalu. Szczegóły dot. obciążeń treningowych znajdziesz w t. "Obciążenia statyczne i dynamiczne" na vademecum zdrowia. 🌼🖐️

Gość ddo autorkiiiii
wpisz wynik TSH! Jaki masz poziom fT3 i fT4? Objawy są podobne do niedoczynności tarczycy, czyli depresja, zmęczenie psychiczne, lęki.

Gość EJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
a gdzie pracujesz? moze to praca cie wykancza?

Gość cos jest nie tak
Badania musiałabym odkopać, ale wyniki były jak najbardziej w normie. Jutro się postaram poszukać. Co do pracy to raczej się nie przemęczam mam pracę biurową, chociaż fakt że muszę wcześnie wstawać, i wracam dość późno, ale przecież tak ma wiele osób. Dodam że w nocy źle sypiam, kilka razy się budze i później już nie umiem zasnać, ale to też nie wynika z niczego. No nie wiem będe szukać, bo jak tak ma dalej być to ja dziękuje. Po prostu człowiek jest bezilny.

Gość ddo autorkiiii
wpisz najszybciej wyniki, w miarę swieże!

" [zgłoś do usunięcia] cos jest nie tak Myślę że z odżywianiem nie ma problemu, odżywiam się zdrowo. " Napisz dokładniej bo nie sądzę aby to było zdrowo:P. " [zgłoś do usunięcia] ruuttkkkaaa też potwierdzam, to nie dieta, od paru miesięcy większość ludzi czuje sie bez sił- i psychicznie i fizycznie" Większość ludzi się odżywia niezdrowo więc wniosek jest błędny:P.Te teksty upewniają mnie w tym że to zasługa niezdrowej diety:P.

Gość zrób badanie
pod kątem cukrzycy, jeden z objawów - ciągłe zmęczenie i senność

Gość Katje
gdybyście naprawdę szukały rozwiązania swoich problemów to nie na forum, po odpowiedziach widać, że "odpowiadające" osoby bardziej martwią się swoimi problemami i nie czytają całości. Mówicie, że robiliście badania - skoro lekarz nic nie znalazł to skurat forumowiczki poradzą - na pewno! (poczujcie ironię). Poza tym cały czas pomysłodawczyni tematu chyli swe myśli ku depresji - powiem Ci szczerze - może i nawet już ją sobie wmówiłaś, zatem poszukaj stron o depresji i idź do konkretnej osoby a nie pytaj o objawy i nie szukaj pomocy na forum - taka rada na przyszłość