Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczymyyyyy

Powiekszanie-zobaczymy

Polecane posty

Gość zobaczymyyyyy

witam...jako ze nie jestem do konca zadowolony z dlugosci swojego przyrodzenia postanowilem zastosowac cwiczenia i przekonac sie czy cos daja...cwicze od poltora tygodnia...3 dni i 1 dzien przerwy...po 15 minut...narazie co moge stwierdzic to ze poprawila sie lekko erekcja...czlonek jest twardszy...dopiero po paru tgodniach stwierdze czy jakies przyrosty są...jestem bardzo ciekaw...czy ktos to stosowal?

Gość zobaczymyyyyy
chciałbyś...pfff....wypowie sie ktos kto przymajmniej stwarza pozory normalnego?

Gość MarianTwoj
Nie odpierdalaj kaszanki bo bedzie koniec ruchania i jak ty to nazywasz twoje cwiczenia pujda w pizdu

Gość jakcostolodz
pujdą? o stary...udowodniles ze jestes niedorozwiniety albo masz 11 lat...pozdrawiam:D...

Gość zobaczymyyyyy
a co jego starych juz sprawdzales:D

Gość aksfljsalkfj
nie stosowalem ale moim zdaniem jest to mozliwe...przez stopniowe cwiczenia...i dluzszy okres cwiczen...tak mi sie wydaje...

Gość co sie tyczy
Tak to juz jest-autorze-ze gdy ktos pisze o penisie albo o tylku i jest facetem-to natychmiast sie zwalaja obrzydliwe pedalce ktorych te tematy sa ulubione. Co do meritum-tak-te cwiczeniam naprawde powiekszaja penisa.Wymagaja co prawda czasu ale warto. Pedaly-WON stad !!! Mam w nosie wasze komentarze !!!